Ferihegy -Made in Thailand

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Ferihegy -Made in Thailand

 • Indította
  Témakör
 • #4409 Hozzászólás

  Mikike

  ez a repter lezarasosodi mukodott keleti testvereinknel -tudom, ott voltam- de gyanitom nem fog a hazai kornyezetben…
  Valaki gondolhatna az utasokra, meg a hosszutavu karokra is. biztos szar annak a 120takaritonak akit kirugnak, de akkor is

14 hozzászólás megtekintése - 1-14 / 14
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #94147 Hozzászólás

  Drake

  Ezt igy hogy?

  “Egyebkent meg a legiiranyitoknak az edesanyjuk picsajat. Akkora lovet akasztanak, hogy hihetetlen.”

  Gratulálok ehhez a kulturált megnyilvánuláshoz.
  Egyébként meg nem irigykedni kellene jó magyar módra, lehet próbálkozni bekerülni, most is van náluk felvétel.
  (300-ból 1 ember alkalmas.)

  #94146 Hozzászólás

  Ahmet

  Kalandturizmus

  Igy tekintenek Magyarorszagra.

  #94145 Hozzászólás

  Mikike

  “amikor szar a helyzet világszerte, akkor kuss

  és nem sztrájk”

  Egy uj/?/ vicc szaguldozik a penzugyi szektor emberei kozott:

  ‘Mi az igazi optimizmus?
  5 inget vasalni vasarnap este…’

  Emberek ezrei vesztik el az allasukat mindenfele a vilagon, es en egyutterzek veluk, de lezarni egy repteret, meg vasuthalozatot meg hasonlokat?! valahogy ugy tunik, hogy senki nem latja az osszkepet…

  De akarmennyire is akarunk munkat meg tobb penzt, akkor sem a Gyurcsanyt, a Viktort, a Gyulat kene szidni, mert arrol hogy hulyen viselkednek szerintem egyik sem tehet.

  Nem vedem a politikusokat, de kepzeld bele magad egy olyan helyzetbe ahol 10millio amber utal, igazabolt tok mindegy miert, csak utalni akarnak.

  En utazasi szempontbol nezem ezt a szitut, nem keves penz folyhatna be az orszagba a kozeljovoben, mert mindenki a ‘keleti blokkot’ hirdetgeti, de ki akar Pestre menni, ha lehet Becsbe ahol nem sztrajkolnak valami miatt allandoan, es meg mosolyog is rad a labanc, hogy ‘glusszgott utazo’.

  Kicsi orszag, kis lehetosegek, de meg azokat is elcsesszuk

  #94144 Hozzászólás

  RSZ

  Bocsánat

  Olaszországba

  #94143 Hozzászólás

  Gábor

  olaszba

  Ja, olaszba, meg görögbeeeee…

  Amikor ilyet olvasok, hogy “spanyolba”, mintha reszelõvel simogatnák az agyamat, és siratom szép magyar nyelvünket :((((

  #94142 Hozzászólás

  Ahmet

  RSZ

  OLASZBA!?!?!?!!
  Ezért meg is érdemled.

  #94141 Hozzászólás

  RSZ

  Sajnos

  Ez miatt a sztrájk miatt lehet hogy nem fogok tudni elutazni olaszba jövõhét szombaton :(((((

  #94140 Hozzászólás

  Ahmet

  Po Apo

  Na, ja, nem eloszor sztrajkolnak, es nem eloszor gondolom en is azt, hogy elmennek a budos csipaba. Csak adalekot akartam szolgaltatni a temahoz.
  Egyebkent meg a legiiranyitoknak az edesanyjuk picsajat. Akkora lovet akasztanak, hogy hihetetlen. Egyebkent a munkajuk felelossegteljes, monoton, de annyira nem bonyolult. (Erettsegi, meg nyelvvizsga a feltetele, hogy felvegyenek es betanitsanak) (((Legalabbis legutobb igy volt, amennyire tudom)))

  Egyebkent a BA leepulese fajdalmas. 20 ev alatt sikerult szetbarmolni csak, ami azert nem gyenge. Volt olyan igazgato (ilyen beultetett, nem mondom, hogy ejtoernyos, mert meg azt hinne valaki, hogy tenyleg az), aki halal komolyan megkerdezte, hogy miert nem legitankoljak a gepeket? Aztan egy hasonlo pocskarika azt hitte, hogy meg mindig a TSZ-nel titkar, aztan nem akarta kinyitni a kocsija csomagtartojat ellenorzesre (mert megtehetem). Az or megkerdezte, hogy miert nem. A humor-herold benyogte, hogy mert bomba van benne. A “benne” szot mar a betonon, hatratekert kezzel mondta. (Nem az In-kal orzi a repteret, hanem azok a szimpatikus fiatalemberek, akik neha a tranziton is atballagnak UZI-val a nyakukban, meg valami Desert Eagle meretu mordallyal az oldalukon.) : )
  Na, mindegy ezek csak pletykak. Mielott valaki megkerdezne, nem, nem dolgozok ott.

  A jobb-bal keveredesen en is mindig megdobbenek. Hihetetlen, hogy partjaink es vezereink micsoda teveszmeben elnek. Komcsik piaci versenyt akarnak, jobberek visszaallamositani. Most akkor en jobb, vagy baloldali vagyok? Aaa, csatlakozok a leszarokraciahoz!

  #94139 Hozzászólás

  off re: Péter

  Kedves Péter, mindig jól esnek a pozitív reagálások, de a Tiednek igen nagyon örülök, méghozzá azért, hogy „politikai nézeteink homlokegyenest eltérnek” –ahogy írtad, és mégis tetszett –mit mondjak, köszönöm…
  (Ámbár, hogy mennyire térnek el, azt magam sem tudom, egyrészt a Tiedet nem ismerem, a magaméval pedig egyre jobban hadilábon állok de kétségtelen, az egyik oldal hatalmától még mindig jobban tartok, mint a másik oldalétól; már amennyiben a polgári jobb oldal nevezhetõ-e tényleg jobb-nak, meg polgárinak, a balról pedig jobb, ha nem is beszéljünk, hogy mennyire bal. Szóval a jobbik bal és balabbik jobb kezdi eléggé összezavarni a sok apró teknõcöket a fejemben, mert nagyon zsizsikelnek már.)

  #94138 Hozzászólás

  Péter

  Zsolt

  “3707 m széles. A hosszúságát nem tudom. 40 méter talán?”

  :-)))

  …mondta a részeg pilóta, mielõtt túlfutott a kifutópályán!

  Zsolt

  “Gaskó még technikai tanácsért is elment Orbánhoz”

  Ja, hát ha Vityától kért tanácsot, nem csodálom, hogy nem lett sztrájk! Biztos megnyugtatta, hogy nem kell vasutassztrájk, majd a Fidesz narancsvitézei kimennek az Országház elé és hangos vekkercsörgéssel elzavarják a gonosz komenyistákat, mer’ azok ilyentõl meg szoktak ijedni! De ha mégsem mondanak le 72 órán belül akkor irgum-burgum.

  “Csakhogy egy demokráciában nem úgy mûködik, hogy…”

  Ki beszél itt demokráciáról? Ez itt nem demokrácia, hanem szarok rá!-cia. Én nem demokráciáról beszéltem, hanem kormánybuktatásról! Ahogy annak idején Thaiföldön is: A korrupt miniszterelnök kormányát egy jól szervezett erõszakmentes puccsal eltávolította a nemzeti hadsereg, nagyjából a pesti Tv-ostrommal egyidõben. Csak Magyarországon már nemhogy nemzeti hadsereg nincsen, hanem jóformán semmilyen! Nem tudom, hogy a 15db harckocsinkba lett volna-e elég üzemanyag, hogy fölérjenek Tatáról Pestre. A fegyverraktárak õrzését meg kiszervezték az In-Kálnak, tehát itt addig nem lesz katonai hatalomátvétel, amíg a Moszad nem engedélyezi! :-)

  “ígyuk a drágán elõálított, megtámogatott tejüket” Elõállításkor még nem drága, csak neked adják drágán a boltban! Van fogalmad arról, hogy abból a pénzbõl mennyit lát a paraszt? De végülis nem kötelezõ, igyál inkább vizet, meg egyél jó sok ír kenõmájast!

  “szóval ettõl még nem lesz kormányváltás, mindenki tudja, csak a jobboldat éveken keresztül ezzel hülyítették. És beszopták, szépen, bõ nyállal.”

  Hát, beszopták! Aki el van keseredve az már minden szalmaszálba belekapaszkodik. Én is ott töltöttem egy estémet a Kossuth téren, mentségemre szolgáljon, hogy még nagyon fiatal voltam és hittem a mesékben.

  “És aki most el kezd papolni hazafiasságról, kérdezze meg Bayer Zsoltot, a nagy hazafit, hogy miért abban a Szlovákiában jegyezte a be a kocsiját, milért azt a kormányt támogatja, aki így-úgy elnyomja a magyar testvéreket, mert aki itthon adózik, az nem Gyurcsánynak adózik, hanem Magyarországnak. “

  Ezt a 168Tórában olvastad, ugye? Láttam a cikket a címlapon, majdnem meg is vettem kíváncsiságból, de sajnáltam rá a pénzt. Nem tudom megkérdezték-e a neves tényfeltáró zsurnaliszták az érintettet? Szerintem ha veszik a fáradságot és hajlandóak szóba állni vele, biztosan megmondta volna miért ott jegyezte be a kocsiját. Persze ha meg sem kérdezik

  Egyébként az a sejtésem, hogy polgári engedetlenségbõl adózik Szlovákiában. Mellesleg még az ottani soviniszta kormány sem képes magyarellenességbõl felülmúlni a “magyar” kormányt.

  “aki itthon adózik, az nem Gyurcsánynak adózik, hanem Magyarországnak.”

  Hát nem csak Fletónak az biztos, mert 1 embert még csak eltartana ez a k.. ország, de 1 millió cigóra meg NVA hitelre is már nem fussa mibõl!

  Azért az szép, hogy politikai nézetektõl függetlenül itt mindannyian imádjuk az utazást! :-)

  Pó Apó könyvén is könnyesre röhögtem magam,annak ellenére, hogy politikai nézeteink hommlokegyenest eltérnek.

  #94137 Hozzászólás

  re Ahmed

  Szia Ahmet, tudom, hogy tudod amit tudsz (és te tudod,hogy én tudom, hogy miért tudom azt amit tudsz), tehát azt sem kétlem, ahogy írod, hogy van valami azontúl, amit mondanak. Ámde, egyrészt Zsoltnak igaza van és amikor szar a helyzet világszerte, akkor kuss és nem sztrájk, és most újra fenyegetõzik a MÁV, a BKV, és a sok dolgos köztisztviselõ, és ez sem szok ok nélkül lenni.
  Most is mondják a ferihegyi sztrájkolók, hogy biztonság miatt sztrájkolnak, csakhogy megemlítem, hogy 2005-ben (?) amikor bevezették a Budapest fölötti új légiirányítási rendszert, a légiforgalmisták szakszervezeti elnöke tépte meg naponta a szakállát és vetett köntösére sorsot, miszerint Budapest légterében apokalipszis várható, úgy hullanak a gépek, mint a hátrányosék a cseresznyefáról, ha a csõsz közibük durrant a sóspuskával. Az a bizonyos Metes György nevû pasi (politikus, õ adta ki a Hegedûs Lóránt kirekesztõs cikkét egy bizonyos Ébresztõ nevû papíron, a jobbik színeiben kevert akkor, ma nem tudom mi van vele) szerint „veszélyhelyzetek és katasztrófák egész sora következhet be Budapest fölött”, ami „emberek ezreinek a katasztrófáját jelentheti”.
  Ezek után ki hiszi el ezeket a dumákat? De azért a gyanú csak ott marad. Én is inkább Bécsbõl utazok, mert jobb úticélok vannak, de eddig csak a franciákat kerültem messzirõl, mert azok hippre-huppra sztrájkolhatnak. Úgy látszik, ferihegy is szeretne ilyen ismertséget szerezni, jól kicsesznek magukkal. Különben úgy tûnik, hogy a cég keménypöcsûsége hatott, Ferihegy a hírek szerint most viszonylag már jól mûködik.
  B. Karácsonyt, sok pogácsával!

  Ui: Mi a baj a Ferihegyi leszállópálya széleségével?
  3707 m széles. A hosszúságát nem tudom. 40 méter talán?

  #94136 Hozzászólás

  Ahmet

  Repter

  A BA elodje egy igen jol mukodo ceg volt, LRI neven. Azt szepen elkezdtek szetszervezni, leepiteni, magyaran ellopni. Nem most, nem Orban alatt, hanem folyamatosan a rendszervaltastol kezdodoen. Egy ideje eladtak a repteret, azota nem tudom hany tulajdonosa volt, csak azt tudom, hogy a jelenlegiek vegtelenul ostobak. A vasarlas elott nem az, hogy nem vizsgaltak meg mit vesznek, de meg csak ra se neztek, most meg csodalkoznak, es abszurd dolgokon akarnak sporolni. Csak egy pelda: Ok azt hittek(!), hogy szelesebb a leszallopalya. ES EZ NEM VICC! Szoval ilyen mentalitassal megvettek a repteret, majd rajottek, hogy nem er annyit, amennyit adtak erte, es nekialltak mindenhol nyirbalni. De nem ertelmesen, hanem agy nelkul. Kb. a mindenbol 20%-ot vegyunk le szofisztikaltsaggal. Most nekialltak kirugdalni az embereket. Nyilvan eloszor azokat, akik meg mertek mondani, hogy draga tulajdonosur, az nem ugy van, hogy lecsippentunk a karbantartasbol, hoeltakaritasbol, mert az csak papiron mukodik, a valosag meg visszakezbol le fog baxni egy baromi nagy pofont.
  Szoval azt hiszem, hogy ilyesmi van a sztrajk mogott.

  #94135 Hozzászólás

  Zsolt

  nem lapítottak

  Elõször is nem lapítottak, Gaskó még technikai tanácsért is elment Orbánhoz.

  Csakhogy egy demokráciában nem úgy mûködik, hogy tartunk pár naggyûlést, ott igen határozottan kimondjuk, hogy mi vagyunk a többség ergó a kormány takaroggggyon. Jól emlékszünk még a Parlament elõtti többhetes piknikre, vagy amikor 2 millióan voltak a téren, ahol a negyede sem fér el fizikailag. Tehát attól, hogy irreális követelésekkel leállítják a vasútot, lezárják az Erzsébet hidat, forgalmat lassítanak a gazdák, nem hagynak minket nyugodtan a dolgunkra menni, miközben arra kérnek, legyünk hozzájuk szolidárisak és ígyuk a drágán elõálított, megtámogatott tejüket -szóval ettõl még nem lesz kormányváltás, mindenki tudja, csak a jobboldat éveken keresztül ezzel hülyítették. És beszopták, szépen, bõ nyállal.

  Thaiföldön katonai diktaura van, addig van egy kormány, ameddig a katonák akarják. Most hipsz-hopsz kimondta a bíróság, hogy csaltak, el is tiltotta õket 5 évre mindentõl -ilyet nálunk csak a Torgyán mond, akkora marhaság -mármint egy demokráciában.

  Ferihegy: nagyon helyes, hogy sztrájkolnak, verjék õk is szét a munkahelyüket, aztán majd pislognak, ha beálnak a sokezer munkanélküli közé. De majd a Viktor megállítja a gázárat, a munkanélküliséget, csinál itt akkora fejlõdést, hogy nem gyõzi majd a Happy End meg a Kaya Ibrahím elhordani a sok pénzt. De akinek van egy csepp esze, ezek után Bécsbõl indul, ha fontosabb, vagy messzibb úticélja van. Ráadásul jobbak a járatok is.

  És aki most el kezd papolni hazafiasságról, kérdezze meg Bayer Zsoltot, a nagy hazafit, hogy miért abban a Szlovákiában jegyezte a be a kocsiját, milért azt a kormányt támogatja, aki így-úgy elnyomja a magyar testvéreket, mert aki itthon adózik, az nem Gyurcsánynak adózik, hanem Magyarországnak. Mert pofázunk hazafiasságról, de három forintért szart rágunk.

  #94134 Hozzászólás

  Péter

  A különbség

  Nem tudom pontosan miért sztrájkolnak, bár gyanítom többrõl van szó, mint 120 takarító munkahelye.

  Alapvetõ különbség, hogy Ferihegyen egy cég alkalmazottai sztrájkolnak a saját érdekeikért, míg Bangkokban a nép zárta le a repteret, hogy távozásra bírja a kormányt.

  A vasutasok komcsi szagszervezete is csak olyankor sztrájkol ha béremelést akarnak(nem sajnálom tõlük, bár egy tanár vagy egy orvos sem keres többet náluk), amikor kormánybuktatásra lett volan alkalom bezzeg lapítottak!

14 hozzászólás megtekintése - 1-14 / 14
Hozzászólás: Ferihegy -Made in Thailand
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.