ferrarit bérelnék

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa ferrarit bérelnék

 • Indította
  Témakör
 • #9309 Hozzászólás

  magyar király

  hol lehet ferrarit bérelni,és mennyiért?
  szeretném itthon egy kicsit játszani a fejemet,királynak akarom éreztetni magamat a sok csoro paraszt között idehaza.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #125401 Hozzászólás

  magyar király

  csajszinak

  köszi a cimeket utánnanézek.amugy valoban,csak ki szeretnék probálni eggyet.nam akarom én játszani a fejemet,az nem az én stilusom,az csak hülyeség volt amit irtam.kiváncsi voltam a reágálásokra.
  még egyszer köszönöm.

  #125400 Hozzászólás

  csajszi

  lol

  ha akkora asz vagy, vegyel 1et, ne berelj! Amugy erdekes, de sznobok kozt(nem halivudi szineszekrol, kiralyi csaladokrol beszelek) most a menok az amcsi muscle carok. Ezt onnan tudom, h regota nagy amcsiautofan vok, es most jol felmentek az arak. Ferrarik kozul meg a dino, holott annakidejen lovasemblemat se kapott szegeny. szoval 1st tajekozodj, aztan cselekedj, berelhetsz te tunnigolt enzot is, a gazdagok ugyis tudjak, h nem tartozol kozejuk. Hacsak azert kerdezed, mert van 1 kis feles stex, es kiszeretned probalni, akkor bocs, sot ez igazan szep dolog!
  http://www.classiccarrent.de/
  http://www.classiccarhire.co.uk/
  ezeket talaltam igy hirtelen.

  #125399 Hozzászólás

  balna

  Tavaly

  neztuk,hogy lehet budapesten berelni ferrarit, 3-5 ezer $.

  A helyedben en nem vaganykodnek,mert konnyen megeshet,hogy elvennek toled,esetleg meg megtancoltatnak elotte egy kicsit!
  Egyebkent is ha olyan korulmenyek kozott elnel,hogy termeszetes lenne neked,hogy te nem nagykepusegbol jarsz ferrarival hanem mert neked az tetszik es van ra penzed az latszik,mert tobb esz szorult volna a fejedbe!
  Nem mindenkinek folyna a nyala utanad,mert sokkal ertelmesebb emberek elnek otthon mint gondolnad,max egy ket utcalany hevesebben integetne.De ha neked ez is elmeny!?

  #125398 Hozzászólás

  ezzel a stílussal

  Öreg,

  max. Bivalybasznádon lennél király. Kiszállhatsz te akármibõl is. Nem segít rajtad.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: ferrarit bérelnék
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.