firn- és jégkalauz

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #43520 Hozzászólás

  Bravoman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sziasztok,

  Megjelent Ausztriában egy kétnyelvû, német-angol, fényképekkel illusztrált firn és jég kalauz “Firn- und Eisklettern in den Ostalpen” címmel.
  A kiadóval létrejött megállapodás értelmében az eredeti kb. 7800 Ft-os ár helyett kb. 6300 Ft-ért lehetõségünk van megvásárolni a könyvet minimum 20 példány rendelése esetén. Ez az ár tartalmazza a Magyarországra szállítást is, így több érdeklõdõ esetén az ár alacsonyabb lehet pár száz forinttal.

  A könyv megtekinthetõ szerdán a Mahoe klubhelységében (VI. ker., Eötvös utca 25/a, földszint szerda esténként 19.30 – 21.00 óráig) nálam (Péteri Gyuri), illetve a benne szereplõk utak felsorolása letölthetõ az alábbi címrõl pdf formátumban:
  http://www.alpinverlag.at/buecher/FirnundEis/pdf/inhalt_firn_eisklettern.pdf

  Az érdeklõdõket kérem, hogy április 7-ig adják le nálam pénzzel alátámasztott rendelésüket.

  Esetleges kérdésekre szívesen válaszolok emailben is és szerdánként a klubban is.

  üdv,

  Péteri Gyuri

Hozzászólás: firn- és jégkalauz
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.