Florida

 • Indította
  Témakör
 • #16908 Hozzászólás

  Chris

  Ciao!

  Augusztusban szeretnék egy hetet Floridában nyaralni, repjeggyel és szállásal eddig 300E alatt nem találtam ajánlatot,ha valaki tudna irodát,ahol olcsóbb szállást találok,megköszönném.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #170917 Hozzászólás

  Zolt

  Florida ha teheted ne nyaron

  Chris ha teheted ne nyaron menj,
  meleg, paras mint a szaunaban, szinte minden delutan zuhe van, a motelban a legkondit ejjel is jaratni kell (zajos), hurrikan szezon, stb.
  Ilyenkor a legolcsobb az igaz, 30-40 dollarert kapsz szallast naponta a motelekben (meg foglalni sem nagyon kell elore), mig november vegetol aprilis vegeig (szaraz evszak, foszezon) duplaja az ar. Igaz olyankor kellemesebb is a klima, tobbnyire szaraz meleg es sok mast is lehet csinalni, nemcsak kozvetlenul a vizparton lehet kibirni.
  December masodik fele, januar-ban azert ki lehet fogni egeszen huvos napokat is (5-10 C napkozben, ejjel akar 0 korul), de a tipikus az 18-23 fok. A tengerviz kicsit huvos ilyenkor, edzettebbeknek valo. Csak a legdelebbi reszekre (Miami kornyeke) erdemes menni, kozep es eszak Floridaba nem.
  Februar-aprilis a legjobb (25-30 fok), eszakabbra is lehet menni (Orlando/Tampa), a tenger is melegebb es a napok is hosszuak (igaz meg a teli napfordulokor december vegen is Miamiban csak kb este 6-ra sotetedik be mig Pesten kb fel 5-kor).

  Nyaron az Europa-USA repulojegyek eleg dragak. Telen olcsobbak, kompenzalhatjak a magasabb szallasarakat.

  Zolt

  #170916 Hozzászólás

  Tamas

  Utazas

  Tradesco Privilege Utazasi Irodanal probald meg.

  #170915 Hozzászólás

  kwega

  Miami szállás

  Keresek Juni 9-13.-ig szállást Miamiban megfizethetõ áron.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Florida
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.