Fogarasi-havasok túra

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Fogarasi-havasok túra

 • Indította
  Témakör
 • #36763 Hozzászólás

  Fogarasi-havasokba tervezett túránkhoz keresünk útitársakat. A fõgerincet szeretnénk bejárni teljes hosszában, kelet-nyugati irányban. Ketten vagyunk, a túrát július végére – augusztus elejére tervezzük.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #357472 Hozzászólás

  Fogaras

  Aug.7.-én, hétfõn indulunk, találkozás a Brassai vasútállomáson. Sátorral megyünk, de ahol menedékházakat érintünk ( Podrag, Balea) ott természetesen lehet ezekben is aludni. A sátor viszont nélkülözhetetlen, mert a legtöbb esetben a házak 800-1000 m szinttel lennebb vannak mint a gerinc vonala, igy a napot a le-fel mászással töltenénk el.
  Bövebben a mountainguideshr@yahoo.com-on.
  A pontos túratervet ma vagy legkésõbb holnap föltesszük a http://www.mountainguides.3x.ro lapra, az Aktuális oldalra.
  Várom, hogy megkeress e-mailen, ott bármilyen kérdésedre válaszolok.

  #357471 Hozzászólás

  karom
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  engem is érdekel

  Kedves István!
  pontosan mikor mentek, mivel? Sátras a buli vagy inkabb magánházaknál laktok stb infok érdekelnének, a részvételi dij nem gond!

  Értesitenél akár ezen az oldalon akár emilen keresztül?
  Elõre is köszönöm!

  #357470 Hozzászólás

  Augusztus 7-13 között indulunk kissebb csoporttal a Fogarasi havasokba, teljes gerinctúra, az általad emlitett kelet-nyugat irányban. Hivatásos túravezetõk vagyunk, a részvételi dij minimális, ha gondolod, betársulhattok.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Fogarasi-havasok túra
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.