Fonyódi nyaraló a parttól csak 300 méterre kiadó

Kezdőlap utazas.com Fórum Szállás Magyarországon Fonyódi nyaraló a parttól csak 300 méterre kiadó

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #6953 Hozzászólás

  Balaton Travel
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kényelmes, tágas nyaralóház Fonyód központjában. Berendezése: 2 db kétágyas hálószoba, konyha, SAT-TV, fürdõkádas fürdõszoba, külön WC. Terasz kertibútorral. Az udvarban grillsütõ. Parkolás az udvarban. Kutya megengedett. Távolságok: Strand: 300 m, étterem, bevásárlási lehetõség: 200 m. A tulajdonos nem lakik itt. A ház elõ – és utószezoni heti ára: 81.480,- Ft, fõszezoni ára: 90.720,- Ft. ÜDÜLÉSI CSEKKET ÉS A VITAMIN EGÉSZSÉGPÉNZTÁR UTALVÁNYAIT ELFOGADJUK!

  Tekintse meg honlapunkon további ajánlatunkat is, ahol minden szálláshelyrõl belsõ fotókat is talál és a foglaltsági kalendáriumon ellenõrizheti, hogy az Ön által kiválasztott ház szabad-e még: http://www.balatontravel.hu

Hozzászólás: Fonyódi nyaraló a parttól csak 300 méterre kiadó
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.