fõzés külföldön- campingaz palack elérhetõsége

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág fõzés külföldön- campingaz palack elérhetõsége

 • Indította
  Témakör
 • #3501 Hozzászólás

  raczt

  Az egyik örök dilemma.. Ki hogyan oldja meg a fõzést külföldön (már amennyiben szükség van rá)? Az általam leginkább ismert módszer a gázfõzõ (pl. Campingaz), de a palackot ugye nem lehet a repcsire felvinni, és állandóan szívsz a célországban, hogy beszerezd.. Nekünk pl. Kairóban nem is sikerült, de lehet, hogy nagyon bénák voltunk..Szóval, létezik megoldás?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #83042 Hozzászólás

  Kerozin fozo

  Hi Raczt
  Ne izgulj itt indiaban trekkinghez mindenki kerozin fozot hasznal
  eleg jo
  ara 100 150Rs
  kicsi kompakt (kb 1kg) megbizhato es mindenhol kaphato(ha nem kell kidobod elajandakozod)
  1L kerozin 10Rs
  fogyasztasa kb 5L 10napra
  Sancho

  #83041 Hozzászólás

  Okos

  Én is

  tanúsíthatom, hogy soha sem problémáznak a gázpalackkal. Egy a fontos, hogy ne a kézicsomagban vidd magaddal!

  Egy sima gázpalack semmilyen veszélyt nem jelent a repülésre, mert sokkal nagyobb nyomáskülönbségre tervezték.

  #83040 Hozzászólás

  erica

  gazpalack repulon

  Habar nem engedik fel, mi mindig felvittuk es igy vittunk magunkkal gazpalackot (tartalekot is) Egyszeruen beraktuk a feladando csomagba. Eddig meg nem vetettek ki, holott vittunk mar messzire is tobb atszallassal.
  Mi is primust hasznalunk

  #83039 Hozzászólás

  Feri

  Igen és nem…

  http://www.primus.se/

  Itt találsz egy olyan fõzõt, hogy multifuel. A repülõre gázpalackot nem engednek fel, és sok helyen a beszerzésük nagyon drága (például Dél Amerika hegyes részein konkrétan az, 10-szerese a hazai áraknak). Kerozinnal, benzinnel, gázzal, mindennel elmegy. Hátránya az, hogy marha nehéz és nagyon drága. Fõleg komolyabb hegyi arcok vesznek ilyet, de ha sokat utazol eldugott területekre, mindenképp ezt használd. Itthon is meg tudod venni, 35 rugó körül van, de az amazon.com-ról megrendelheted 100 dolcsiért, ha van hitelkártyád és regisztrálsz. Annak ellenére, hogy a saját véleményem szerint is sónehéz, ezt tartom a legjobb megoldásnak. Üdv.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: fõzés külföldön- campingaz palack elérhetõsége
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.