Franciaország

 • Indította
  Témakör
 • #44735 Hozzászólás

  Renegade

  Párizs, Nizza ez a két város szerepel az itthoni nyelvsulik ajánlatain, – bigben, alliance- miert nincs több? nyilván van több sulesz, ezeket sztném megtalálni. Örülnék ha linkekkel tudnátok meglepni. A másik miért ilyen el…tt drága 3-4 hónap 500.000 Párizs meg Nizza? magyarázzaelvalakiakicsiagyamnak plz.
  A tippeket is várnám h esetleg ezeket kihagyva, hogyan lehetne kijutni egy éves nyelvtanulásra.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #430344 Hozzászólás

  agi

  család Párizsban

  Au-pairnek mennék, de már hogyan? Az ingyenes oldalak telítve vannak álláskeresõkkel, a hirdetõk meg az ügynökségekhez fordulnak. És melyk ügynökség a tuti?

  #430343 Hozzászólás

  rege

  mindenhol

  mindenhol draga, sajnos ennyi a szallas.
  en parizst ajanlanam, mert ott magadtol el lehet boldogulni viszonylag olcson. pl. au-pairkedsz es kozben beiratkozol egy stage-ra, ami nem nyelviskola hanem vmi szakkor, pl varras, barkacsolas, mittudomen. olcso es franciaul beszelnek hozzad. lakas nelkul mindenkepp ki kell fizetned sulyos penzeket. nizzaban csak nyelviskola van, stage-gal meg nem talalkoztam, es sokkal kevesebb a lehetoseg, mivel nyaron dugig van, s a szallas hajmereszto aron van

  #430342 Hozzászólás

  Renegade

  Vica

  pusszancs:) kiraly a link.:D

  #430341 Hozzászólás

  Renegade

  Au pair

  Igazából még nincs eldöntve Fro. melyik részére mennék. Belfort és környékén már voltam szimpatikus volt, de szivesen probálnék más helyeket is. Vica a párizsi élet csodálatos, de nekem kisebb pörgés is megfelelne. Biztos, hogy tanulni szeretnék meg egy kis melót találni valahol – meló tudom hogy necces dolog -. Esetleg ilyen városkát tudsz/tok tippként adhatnátok, utána néznék. elõre is köszi

  #430340 Hozzászólás

  Vica

  tanulás

  Au-pairként is ki tudsz menni, mellette, ha jó a család, tudsz tanulni. (nekem szerencsém volt)
  Ajánlom a http://www.fle.fr oldalt, ott is találsz iskolákat.
  Nizza meg Párizs alapból drága; de nem biztos, hogy ezek a legjobb helyek;)

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Franciaország
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.