Franciaország

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Franciaország

 • Indította
  Témakör
 • #40186 Hozzászólás

  Én3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Utitársat keresek Franciaországba, legjobb lenne az Ile-de-France, de minden másra is vevõ vagyok, kivéve az Alpokat.
  Szeretném a járulékos költségeket (kiutazás, szállás) a legolcsóbban megúszni h több maradjon az értelmes dolgokra. Ezért olyan embert keresek, aki segítene megszervezni ezt (jártas annyira, hogy tudja mit hol kéne). Indulás képlékeny, de júli elõtt nem tervezem. Kint lét: költségektõl függõen, de max. 1 hét. Személyes találkozó a részletek miatt szükséges. Bp.-i vagyok. Jelentkezz: papirmasni@gmail.com

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #369537 Hozzászólás

  Én3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  módosítás

  júli 14-tõl mennénk 21-ig!!!

  #369536 Hozzászólás

  Én3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  megvan az uticél-ki jön még?

  2-en már vagyunk, Antibes-re mennénk a riviérára. Júli 20-27, 6 éjre, apartmanba. ha többen megyünk olcsóbb, de így is nagyon jó az ára. 2 személyre kb. 510 euró/6 éj.
  Ha van vki aki levinne autóval az is jelentkezzen, benzinbe beszállunk. Szép a szállás, közel a part, szupermarket, és mások akik megszálltak is ódákat zengenek a szállásról.
  Fontos: útitársat keresünk, nem szerelmi kapcsolatot, józan életfelfogású emberkék személyében. Sajna a rossz tapasztalatok miatt kénytelen vagyok odaírni. Személyes tali alapfeltétele az útnak, mindketten Bp.-iek vagyunk.
  jeletkezés: papirmasni@gmail.com

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Franciaország
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.