Franciaországba vágyik a szívem!

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Franciaországba vágyik a szívem!

 • Indította
  Témakör
 • #36337 Hozzászólás

  csigalovas
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sziasztok! Évek óta tervezgetem, hogy csavargok egyet Franciországban. Olyan hátizsákos, túrázós, hegymászós, kicsit tengerpartos, Loire-folyó menti kastélyos, falvakat barangolós fajtát DE nem egyedül!!!Én 28 éves vagyok és örülnék ha kedvet kapna valaki egy ilyen körúthoz, de ha összejönne egy kisebb csapat az sem lenne rossz:))

  olyan 1-2 hétre gondoltam augusztusban

  ui. gondolom azért autóval egyszerûbb lenne, de semmi jónak nem vagyok az elrontója

  írjatok a mail címemre és igyekszem válaszolni

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #355845 Hozzászólás

  Dóri7
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szia Kriszta!

  Engem is érdekel Franciaország, ha gondolod, beszélhetünk az útitervrõl!

  #355844 Hozzászólás

  csigalovas
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  még mindig

  aktuális a dolog. Lányok, fiúk jelentkezzetek:))

  #355843 Hozzászólás

  csigalovas
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  na végre!

  Bocsánat az elmúlt napokban nehezen jutottam internet közelébe, de a vágy:)) továbbra is él bennem Franciország iránt!

  Lacka! Irigyellek, hogy egy ilyen körutazást megengedhetsz magadnak (elsõsõrban az idõre gondolok)szóval köszönöm a lehetõséget..még nem tudom, azért alapvetõen nem így terveztem, de gondolom a netet látogadot majd..és jelentkezem ha jutottam, jutottunk valamire:))

  Neked jó szórakozást és egy gyönyörûséges utat!:))

  TÖBBIEK! köszönöm akik a freemail címemre írtak, igyekszem minél hamarabb válaszolni:)

  #355842 Hozzászólás

  csigalovas
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  itt vagyok

  vagyis inkább csak lennék, mert valami miatt nem engedi elküldenem a levelet. Ennyire béna lennék?!

  #355841 Hozzászólás

  feri

  kriszta

  legalább 3 hét kell szerintem, de 2 alatt ne menj oda hátizsákkal, ha látni is szeretnék valamit… Nagy az az ország :)

  #355840 Hozzászólás

  Mixboy
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nagyon

  elcsendesedtél Kriszta! Már nem vágyakozol?

  #355839 Hozzászólás

  Mixboy
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nekem is, de én megyek is

  Szia Kriszta! Én most , jún.1-én indulok egy kis körútra lakóautóval.Ausztria, Németország, Hollandia, Luxemburg, Belgium, Franciaország, Anglia, Francia, Spanyol, A fõ cél: Portugália, Spanyol, és kb aug. elején délrõl északra, Loire völgy stb Párizsig, és onnan haza. Ha valahol csatlakozni akarsz hozzám, szivesen látlak.

  #355838 Hozzászólás

  visszajaro

  A plus

  brilliant Pisti- go on..olyan jol lehet rajta szorakozni.

  #355837 Hozzászólás

  Pisti

  Mély az én bánatom…

  Kis Hercegnõm! Csalódottan olvastam lekezelõ soraid, mély sebet ejtettél ezzel amúgy is vérzõ lelkemen! Bíztam benne, hogy oly sok év magány után egyszer megtalálom az igazit. Persze most mosolyoghatsz rajtam, hogy így látatlanban ennyire beleéltem magamat, hogy lángoló szerelmem viszonzásra talál, de erre komoly okom volt. Megéreztem ugyanis azt a virtuális téren áthatoló mágneses vibrálást, ami összeköti lelkünket akár többszáz kilométer távolságból is! Ezen kívül az archaikus Batambrapolis szellemi közelsége ezoterikus kisugárzásának szédítõ erejében is bizakodtam, hogy majd esetleg ez lobbantja lángra jéghideg szívedet! De ne hidd, hogy feladtam a reményt! Magam elõtt látom sudár alakodat, ébenfekete hajkoronával keretezett, szabályos metszésû arcodat, határozott vonásaid, formás, ringó kebleid, derekad karcsúságát és lábaid szép kontúrját! Ezeket én soha el nem feledem, szép Hercegnõm! Tudom, hogy enyém leszel a mesés Dzsuvaföldön, e kísértésnek senki sem állhat ellen! A veszélytõl ne rettegjél, veled vagyok, akár a testemmel is megvédelmezlek a gonosztevõktõl! Hogy álcázzuk idegen mivoltunkat, arabnak adjuk ki magunkat, ezért elõtte többhónapos szoláriumkúrát kezdek. A ruha ott, helyben beszerezhetõ! Így már nem válhatunk a vademberek prédájává! Írj, kérlek, hogy ne szenvedjek tovább!

  #355836 Hozzászólás

  visszajaro

  tesztelo

  Losonci Péter- strikes again. Ez a Pisti az ugyanaz aki ide irogatott teszt keppen egy par honapja, hogy meg akarja valtoztatni az eletet.

  #355835 Hozzászólás

  csigalovas
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  háát ez szomorú

  Pisti drága…!

  Ha figyelmesen elolvastad volna a levelem, akkor most világos lenne számodra, hogy én Franciaországba készülök…nem pedig akárkivel, akárhová….

  hízelgõ ez a sok bók csak vigyázz, hogy itt a mágneses tér változásával nehogy lépten-nyomon hozzácsapódj “fûhöz-fához” holmi hulladék vashoz….

  #355834 Hozzászólás

  Pisti

  Ó, Kriszta, tarts velem a mesés Dzsuvaföldre!

  Ó Kriszta, elraboltad lelkemet! Neved olyan szépen cseng, hogy a szívem belereng! Ne legyél kishitû, válasszunk távolabbi úticélt! Legyen az Földünk legmesésebb városa, a dzsuvaföldi Batambrapolis Szomáliában! Keressük fel együtt ezt a helyet, az ókori üvegszobrokat, melyek árnyékában talán magányos szívünk is egymásra találhat! Elképzelem, ahogy karomban tartalak az õsi romok között, éjjel pedig egybeforr testünk forró ölelésben. Ezzel talán egy kicsit messzire mentem, de szárnyló lelkem ábrándjai magukkal ragadtak! Erõs vibrálást érzek soraidat olvasva, mintha a mágneses tér is megváltozott volna körülöttem! Mi egymásnak teremtettünk, ebben biztos vagyok! Az én megérzéseim pedig mindig bejönnek! Annyit megtehetnél, ha nincs ellene kifogásod, hogy írsz magadról egy pár sort. Tudom, hogy ez alapján nem lehet eldönteni, összeillenénk-e, de tudni szeretném, vajon milyen színû a hajad, tüzes szemed, magas, vagy-e, vagy alacsony termettel áldott meg Téged Isten, és milyen alkatot adott mindehhez. Remélem, kérésem meghallgatásra talál…

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
Hozzászólás: Franciaországba vágyik a szívem!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.