Friss jogsival külföldön lehet-e vezetni?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Friss jogsival külföldön lehet-e vezetni?

 • Indította
  Témakör
 • #13291 Hozzászólás

  András

  A lányom menne nyáron a Horvátokhoz és csak 2 éves lesz a jogsija de állítólag 2 év után lehet vezetni?
  Ha valaki erre tud valamit pro vagy kontra 5leteket mondani akkor nagyon megköszönném.

  HI

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #148016 Hozzászólás

  Szalámi

  Andrásnak

  András!
  Menj ide: http://www.b-m.hu/default.htm, ez a belügymin lapja. Itt az interaktív fórumban. Ha ott felteszed a kérdésed, még aznap de másnap mindenképp válaszol az illetékes.

  #148015 Hozzászólás

  KunG

  jogsi

  Nem lehet 2 évig, míg próbajogsi van külföldön vezetni és akárhol utánfutót vontatni. 2 év után automatikusan vége a próbajogisnak.

  #148014 Hozzászólás

  Laura

  Lehet

  Én ugy tudom, hogy három hónao után lehet vezetni.A levezetett kilometerek száma nem szamít, csak az, hogy az a bizonyos ido (tudomasom szeint harom honap) elteljen. De tenyleg vigyazzon magara, mert bator vallalkozas! Üdv.

  #148013 Hozzászólás

  Szalámi

  Andrásnak:

  Mér ne lehetne? Én már elég sok helyen voltam, általában vagy autóval megyek vagy bérelek, de sehol nem nézték mennyi idõs a jogsim, bár nem két éves :o))). A fiam ahogy megkapta, már a következõ nyaralásunkon vezetett. De a gyakorlat nagyon fontos, mert a horvátok elég hülyén vezetnek. Szóval a szerint dönts: jól vezet-e a lányod vagy nem.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Friss jogsival külföldön lehet-e vezetni?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.