fujinon 6×9

Kezdőlap utazas.com Fórum Fotó fujinon 6×9

 • Indította
  Témakör
 • #5945 Hozzászólás

  bagoly

  ki ismer (esetleg használtan elad) fujinon6x9 vagy talán 6x17panorama
  gepeket esetleg objektiveket?
  mik a tapasztalatok? külföldi forumokon dicsérik de nem hallottam még itthoni tapasztalatokat. (bár kapni itt is lehet újonan)

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #105453 Hozzászólás

  bagoly

  Köszönöm az infot

  a 6×17 valóban nem az igazi de én úgy érzem a 6×9 elég jó nagyon sok különbözõ fujinon6x9 van és a legtöbb cserélhetõ objektíves viszonylag jó áron….

  #105452 Hozzászólás

  fotos

  info

  nem ismeretlen egyik sem. En probaltam ezeket, de aztan a Hasselblad XPAN gepnel kotottem ki. A Fuji 6×17 gep baromi nagy, (draga is) nehez vele utazni. Van meg hasonlo a Linhof-nak is meg a Gilde cameranak. Ha mar ilyen nagy negativol akarsz hasznalni akkor akar 4×5 vagy 8×10 gepet is hasznalhatsz es akkor megnagyobb negativot kapsz.
  A Fuji 6×9 geppel az a baj, hogy fix az optika es nem tudod cserelni.
  Nekem a Hasselblad XPAN nagyon bejott, mindenhova tudom vinni es a negativ is eleg nagy hogy jo kepeket lehessen nagyitani belole.

  #105451 Hozzászólás

  bagoly

  úgy tûnik

  úgy tûnik szinte ismeretlen itthon, de bármiféle info érdekelne

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: fujinon 6×9
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.