fujj pulykahús!!!

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem fujj pulykahús!!!

 • Indította
  Témakör
 • #22131 Hozzászólás

  Carlito

  Elegem van belõle, hogy lassan mindenhol már csak pulykahúst lehet kapni. Rém undoritóak azok a fehér pulykafelvágottak, amiket manapság látni! Semmi izük! Már az éttermekben is minden mást kiszorit a pulyka, pedig 10 éve még senki sem ette nálunk! Az egyetlen elõnye, hogy olcsó! Ezért is nyomatják annyira!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #235041 Hozzászólás

  gida

  Minden eddig hozzászólónak

  -érzek némi (jó sok) igazát. A Ny.-i országokban, a különféle kész, vagy félkész ételek elárasztanak mindent, az emancipált karrierista “háziasszonyok” bevásárláskor éppúgy veszik le a polcról férjeik, családjuk “eledelét” mint a kutya, macska, aranyhörcsög, vagy épp aranyhal kaját.
  Örüljünk hogy ezek a háziasszonyok fõznek nekünk? Ne örüljünk! Én is a friss elsõ osztályú nyersanyagokból készült ételeket részesítem elõnyben, különösen ha magam készíthetem.
  Carlitóval abban azért nem értek egyet, hogy a pulykahús ízetlen, no és hogy olcsó. A kevésbé nemes részei valóban kedvezõ árú, élvezeti értéke azonban csekély. A pulykamell esetében viszont úgy az ár, mint az élvezeti érték magas.
  Az ilyenolyan marhasággal töltött pulykamellek, meg jércemellek, amiket fagyasztva vásárol a lustább fajta nép, …nos annak köze nincs ahoz, ami a csomagolásra van írva. A valóság (jó esetben) az apró betûs résznél keresendõ.(pl. pulyka mellhús 5%)…
  A pulykafelvágottak valóban szilárd víz benyomását keltik.
  Együnk inkább kevesebbet, de elsõrendût, finomat!

  #235040 Hozzászólás

  bukta

  ez is

  csak az elkényeztetett nyugati klutúra ízlésvilága. Nézd meg a keleti embereket. Nemmirelitet esznek, hanem friss kaját. Mégha néha undorító is. És arrafelé nagy divat, hogy te sütöd meg a kajáldában az ételt magadnak. Tudod mit eszel, nem nyomnak tele mindenféle méreggel. Azért olyan felismerhetetlenek a kaják itt, mert mi lenne, ha látnánk mi van benne? Meg se vennénk. Képzeld el az arcodat, amikor vágnád fel a párizsit és látod, amint visszanéz belõle a disznó szeme. Ezért inkább beledarálják, hogy ne kacsintgasson.

  #235039 Hozzászólás

  gourmand

  pfuj saga!

  mindenutt hirdetik ezeket a sajttal toltott pulykamireliteket, egyszer az asszony csinalt, mondom neki attol eltekintve, hogy ez nem hus, hanem valami osszesajtolt nyesedek, de budos is. De, az nagyon jo, egyem csak meg. Mondom neki ez nem csak budos, de rosszizu is. De ez igenis nagyon finom, es hogy bebizonyitsa, megzabalta az egeszet. Masnapra komoly gyomorgorcsei lettek, meg en apolhattam.
  A faszomat mar, hogy mivel mergeznek minket ezek a geci kajagyarak, Lui de Funes Szarnyat vagy Combjat c. filmjenek vilaga lassan mar “azok a regi szep idok” kategoriaba soroltatik, ha az egy honapig friss marado “tejeket” meg “sajttartalmu szendvicslapkakat” nezem a boltban. Ha mar a zabalas oromet is elloptak tolunk, akkor mi marad, kerdem en? Ideje lenne vegre fellazadni…

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: fujj pulykahús!!!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.