galambgondok

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem galambgondok

 • Indította
  Témakör
 • #22047 Hozzászólás

  Vettem egy lakást és az ablakpárkányra állandóan odasz..nak a galambok. Ki tud valamilyen módszert, amivel ezt a nem túl gusztusos tevékenységüket abba lehetne hagyatni velük. Magyarán: mit tegyek ellenük?

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #233403 Hozzászólás

  Vicc nélkül…

  Madárijesztö!Tegyél egy plüssmacskát,v.arra hasonlító dolgot belülröl az ablakba.Néha a helyét (esetleg a tárgyat is) változtatnod kell,mert megszokják akkor és nem tartanak töle.
  Van egy kicsit bizarrabb megoldás is,ha van olyan ismerösöd aki cicát tart:macskaalomból egy kevés a párkányra helyezve (de ezt kívülröl és ne kandúr vizelete legyen,mert akkor a szag Téged is el fog riasztani…
  Írd meg,mi történt!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: galambgondok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.