Genf-Marseille, Marseille-Genf

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Genf-Marseille, Marseille-Genf

 • Indította
  Témakör
 • #14339 Hozzászólás

  caloggiero
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sziasztok!
  nov. 4-én Genfbe tartok az easy Jet fedélzetén, Onnan pedig még aznap Marseillebe kell jutnom. Megnéztem a nemzetközi menetrendeket (http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en), sûrün járnak, de az árakat nem írja ki. Ha valaki közületek tett már meg hasonló utat, szívesen venném, ha megdobna vmilyen hozzávetõleges infóval, esetleg vmilyen alternatív(abb) útvonallal.
  elõre is kösz

  caloggiero

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #152582 Hozzászólás

  karak

  caloggieronak

  Szia,
  mi a múlt héten voltunk Svájcban, egy retur jegy Lausanne és Lyon között 108 frank. Ha csak oda útra veszel, az cca. a 65-66%-a lehet a menetérti jegynek. A svájci vasút honlapja: http://www.sbb.ch Az biztos, a vonatok sûrûn járnak.

  Sok siker!
  karak

  #152581 Hozzászólás

  caloggiero

  köszönöm,

  sikerült találnom buszt arra az idõpontra, ami jóval olcsóbb (70euro) megoldásnak tûnik, mint a vasút. …mivel november 11 ünnepnap…

  #152580 Hozzászólás

  dori6
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  vmi van

  na en eleg skat mozgok ezen a kornyeken.. pontosan nem tudom h genfbol hogyan merre mert en onnan csak Chamonix.ig jottem mindig de gondolom Lyonig kell eljutni. Lyonbol a TGV kb 30 40 euro lehet mindennel egyutt ami Marseilleig megy (nekem volt egy Nimes Lyon utam nyaron 25euroert, szoval lehet h kb ennyi csak). Genfbol meg szerintem, na,kb ugyanennyi. de tudod mit?? http://www.voyages-sncf.fr ez a francia MAV
  csakany

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Genf-Marseille, Marseille-Genf
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.