Gerinctúrák a Kárpátokban

Kezdőlap utazas.com Fórum Hegymászás, barlangászás Gerinctúrák a Kárpátokban

 • Indította
  Témakör
 • #43224 Hozzászólás

  cseh lajos
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Pár éve résztvettem a címben említett könyv kiadásában. Biztosan sokan ismeritek és használjátok. Kívncsi lennék a véleményetekre: Milyen a könyv, mit kellett volna másképp, vagy mi hiányzik belõle stb stb?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #414234 Hozzászólás

  cseh lajos
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  A térképeket

  mindíg mindenki megemlíti, de valóban nem volt és nem is lehetett célunk térképkiadás. Lopni meg ugye nem jó dolog. Amirõl kapható, azt úgyis megveszik, amirõl meg nem (Pl Páreng,Almási-hegység stb) oda úgyis olyanok mennek, akiknek elég ez a gerincvonalas verzió. Köszönöm a hozzászólást!

  #414233 Hozzászólás

  kovarek

  wass

  Gondolom a Funtineli boszorkányra gondolsz, már olvastam, nagyon tetszett, elõtte már voltam a Radnai-havasokban, így el tudtam a fílinget képzelni. Igazából sajnálom, hogy csak egy hétig leszünk, hosszú idõt el tudnék a környéken tölteni, sok jó hely lehet ott.

  #414232 Hozzászólás

  ha8rd

  Irigyellek

  Huuu az nagyon jó hely ott nõttem fel:) Kelemen és Görgényi havasok sokat tudnának mesélni. De elolvassátok Vass Albert könyvét ott képzelitek magatokat.

  #414231 Hozzászólás

  kovarek

  válasz

  Nekem is bejön nagyon a könyv. Szerintem nem gond hogy ilyen vázlatosak a térképek, ha eldöntöd, hogy elmész valahova, úgyis veszel rendes térképet. Én fõleg ötleteket veszek a könyvbõl, nyílván ez is a célja, így a térképeket nem nagyon nézegetem, hanem a leírásokat olvasom.

  Mi meg a Kelemenbe megyünk aug. 12-20 – ig., vonattal, lehet csatlakozni.

  #414230 Hozzászólás

  ha8rd

  Gerinctúrák

  Látom nem nagyom szolnak hozzá, nagyon jónak találom a könyvet , jó sok információ van benne. Kicsit a térképeket lehetett volna jobbra csinálni, vagy mellékletként belerakni pár térképet. Gratulálok a könyvhöz.
  A gerinctúrákhoz akkor beírnám, hogy Aug.2-9. ig. gerinctúrára megyünk a Fogarasba, van még hely.(11.szem. kisbusz)
  Sátorral gerincen az Avrigt-ól a Moldoveanu csúcsig.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Gerinctúrák a Kárpátokban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.