Girona

 • Indította
  Témakör
 • #14360 Hozzászólás

  Frotto
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Halihó!
  Szeretnék én is 1-2 infóval “okosabb” lenni.
  Gironaba érkezünk , innen Malgrat de Marba mennénk a hotel LUNAclubba. Nos a szállodai információ alapján a köv. írja: Malgrat de Mar/ Santa Susanna. A térképet már kinéztem, de Santa Susannát még eddig nem leltem, Malgrat meg van. Ez ugyan az???? Segítséget kérnék abban is, hogy a reptérrõl a leggyorsabban mivel is érek oda? Van közvetlen reptéri járat, de leginkább az izgat, hogy a vissza utazáskor reggel 7-kor indul a gép, elõtte 1-2 órával kint kell lenni,stb, stb. ÉN IS GYEREKKEL megyek, nem szeretném lekésni a járatot!!! Elõre is köszi bármi pontos infót

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #152638 Hozzászólás

  egy lany

  ERKA-nak

  Szia,

  Itt a Costa Brava-gironai repter jarat menetrendje. Ugy latom, hogy ilyen koran nem mennek buszok a repterre a Costa Bravarol. Gironabol viszont igen, igy megoldas lehet, ha az utolso ejszakat Gironaban toltitek.
  http://www.sagales.com/Data/Files/197_Aeroport_de_Girona-Costa_Brava_(Hivern_1-11-06_a_24-06-2007).PDF
  JHopsz, most latom, hogy ez a teli menetrend, ami junius 24-ig ervenyes. Mikor is lesztek errefele?

  #152637 Hozzászólás

  vali

  Malgrat de Mar

  Gyakorlatilag jól láttad! Malgrat folytatása a tengerparton Santa Susanna(Barcelona irányába). A transzferre nincs pontos információm.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Girona
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.