Görög szigetek

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Görög szigetek

 • Indította
  Témakör
 • #35008 Hozzászólás

  Edina24
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hátizsákos jellegû utazáshoz keresek útitárs(ak)at szeptemberre. A görög szigetek egy részét (Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Santorini) szeretném bebarangolni.
  Athénig repülõvel, onnan komppal tervezem az utazást, a szállást pedig kempingben, bungalóban, esetleg olcsóbb panzióban.
  Fel akarom fedezni a görög falvakat, az archeológiai helyeket, túrázni, és letesztelni néhány strandot.
  Egyenlõre ennyi az elképzelésem. Kíváncsian várom az információkat is olyanoktól, akik már ismerik ezeket a helyeket, és újabb ötleteket tudnak adni.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #350875 Hozzászólás

  érdekel

  a dolog, nagyon jól hangzik a terv. Kérdésem, hogy mikor terveznéd az utat és mennyi idõre gondoltál?

  #350874 Hozzászólás

  Thira(Santorini)

  A szigeteket gyalog érdemes megnézni.Gyalogosan 5e ft /fõ körül vannak a kompok.Öt év alatt nem kell fizetni.Minden kikötõben ezer szálláskínáló versenyez érted .Apartmantól a luxusig bámit megkaphatsz.Vékony pénztárcához is kultúráltat ,szépet.(Santorinin 35 e Ft-ba került három hétre egy két szoba összkomfort 100m-re a tengerparttól).7Eu/nap a kismotor.50Eu

  egy Fiat nyitott sportkocsi.A sziget összes útja kb 60km
  Ha kíváncsi vegy még valamire Írj a freemailre

  #350873 Hozzászólás

  gyuri8
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  info

  majus tizediken indulok erdelytol athenig torok kiterovel barangolni, utana szivesen csatlakozok hozzad a gorog kiruccanashoz. kerdes: milyenek az elvarasaid az utazassal kapcs, konkretan szallas, utazas, anyagi keret

  gyuri

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Görög szigetek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.