Görögország

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Görögország

 • Indította
  Témakör
 • #37195 Hozzászólás

  Sziasztok!

  Csatlakoznék kisebb társasághoz, akik Görögországba (Korfu), esetleg Horvátországba mennének, illetve szerveznék ilyen társaságot, ha van elég jelentkezõ. Saját autóval mennék, 1-2 fõt tudok vinni, ha többen mennénk, akkor persze több autó kellene. A 30 körüli korosztály érdekelne, mivel én is 30-as vagyok, és lehetõleg ne párok írjanak, hanem függetlenek vagy kis baráti társaságok, akik szeretnének többen menni. Vegyes összetételû 6-8 fõs társaságnak örülnék a legjoban, de ha nem jön össze, szívesen megyek egy vagy két lánnyal is. Normális, jó humorú, életvidám pasi vagyok, hasonló embereket keresek.

  Elképzeléseim:

  Idõpont: mostantól kezdve a nyár végéig nekem bármi jó.
  Idõtartam: 1-2 hét
  Szállás: apartmanban
  Jelleg: strandolás, a környék behajókázása, barangolás a szigeten és az országban, esténként buli, kerti sütés-fõzés, ismerkedés, dumálás stb.

  Örülnék, ha egy jó társaság jönne össze, akikkel máskor is érdemes utazni, kirándulni, bulizni.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Görögország
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.