Görögország

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Görögország

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #37245 Hozzászólás

  Gábor49
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Sok országban jártam már,de nekem nyáron Görögország volt a legszimpatikusabb.
  Ide szeretnék menni augusztus közepétõl néhány napra,ehhez keresek egy kedves,kultúrált,csinos,intelligens hölgyet,akinek a nyaralás nem csak abból áll,hogy reggeltõl estig pirul a tengerparton,hanem érdekli a környék,a kultúra is. Konkrét uticél még nincs, nekem Kréta/Rodosz/Olympic Beach egyaránt szimpatikus-tehát elsõsorban a tengerpartot preferálom. Kinõttem már a discos fenékrázásból,sokkal jobban esnek a jó nagy beszélgetések néhány hûsítõ koktél esti elfogyasztása mellett egy szellõs bárban.

  Sajnos munkámból eredõen elég régen tudtam kikapcsolódni,talán kicsit jobban is belemerültem,mint kellett volna,ezért nincs most senki,akivel utazhatnék. Nem állok rosszul anyagilag,de nem szeretnék senkit eltartani,ezért az utiköltség mindenkinek a saját kontojára megy.

  34 éves,185 magas,erõs testalkatú férfi vagyok Baranya megyébõl,talán már az is kiderült,hogy tudok “írni-olvasni”…

  Üdvözlettel :

  G.

Hozzászólás: Görögország
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.