Görögország – Tolo

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Görögország – Tolo

 • Indította
  Témakör
 • #8700 Hozzászólás

  Kicsy

  Járt már valaki Tolo környékén? Az Észak-Peloponnészoszon rengeteg látni való van, de arról nincs sok infóm, hogy hol találok a közelben szép és jó strandokat is. Egyedül Toloról találtam néhány dolgot. Érdekelne a véleményetek, vagy ha a környéken tudtok jó tengerparti helyeket, akkor azokról is írhatnátok. Köszi

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #120228 Hozzászólás

  Lampi

  friss

  Nagyon régi kis topic ez! Nincs valakinek újabb infója? Mekkora a turista sûrûség, milyenek az árak, érdemes-e búvárkodni? A nagyon nyüzsi helyeket nem szeretjük, de úgy tudom ebbõl a szempontból itt nem lesz szerencsénk, de ki fogjuk bírni :-) Valamikor aug. vége fele megyünk.

  #120227 Hozzászólás

  Gyurka

  Kicsy

  Tolo nagyszerû hely! Mellette Nauplia, kedves város. Út közben nézd meg Mykenét, és Toloból FELTÉTLENÜL menj át Epudauruszba!!! Olyan akusztikájú színház talán az egész Földön nincs! És van ott egy nagyszerû muzeum(ocska) is. Én júniusban voltam, és azt mondtam: itt a meleget délután ki kell bírni. (Szóval: nekem nagyon meleg volt.)A napsugárzás erõs, erre készülj fel!

  #120226 Hozzászólás

  Szalámi

  Kicsy!

  Ne menj Tolóba! Mert:
  1. Meleg a tenger,
  2. Homokos a part,
  3. Nagyon jól fogod érezni magad és ezért
  4. NEM AKARSZ HAZAJÖNNI.

  #120225 Hozzászólás

  Ani

  Toló

  Szia, én voltam Tolóban és gyönyörûnek találtam a partot, augusztusban tök jó meleg volt a tenger, semmi vadállatok a vízben, nem mélyült gyorsan. Fakultatív kiránduláson pedig átvittek bennünket egy kis szigetre, ott fõzött a kapitány utána meg még volt napozás, fürdés. Ilyen kirándulásokat pl. biztos hirdetnek az ottani irodák is. Van egy pár hely, ahová még szeretnék visszamenni és köztük van Toló.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Görögország – Tolo
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.