Great Britain ECAA visa mit tudtok errol?

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi szellemi munka Great Britain ECAA visa mit tudtok errol?

 • Indította
  Témakör
 • #5841 Hozzászólás

  amo
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szoval ha jol ertelmezem ez egy self-employed lehetoseg,kerdesem az,hogy ez hasonlo mint egy BT?tehat vegul sajat kis valalkozas melybol meg kell,hogy elnem?Valojaban mennyire nehez/konnyu kivitelezni tehat mondjuk pl.szolgaltatas teren gondolok itt.takaritas,koltoztetes,vizgaszszereles,gipszkarton stb.stb melyet ugymond kicsiben hirdetesek utjan stb.lehetne folytatni mint egy Beteti tarsasagot.

  Kosz elore is.

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #104951 Hozzászólás

  Ella
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  self-employed

  En ismerek egy litvan lanyt, aki a baratjaval ugy jott ki Angliaba vagy 5-6 eve, hogy ketten alapitottak egy takaritovallalatot. Megelnek (nyilvanvaloan sokkal jobban, mint Litvaniaban), de ugyanakkor sokat kuzdenek is, es ha vallalkozo vagy, ugye, nincs fizetett szabadsag…

  #104950 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Igen teoriában válaszolhat bárki, de realitásban itt nemtudják hogy mi az ECAA visa, és hogy azt enni vagy inni kell. Õk még azt se tudják hogy nekik a UK-ban bekell jelenteni ha munkát találtak.

  Minden tudás alapja az inglis lengvidzs. Angolul a net-en minden nácionak van forumja az amcsi google forumhálozaton. Itt olyanokat lehet találni akik már lemásztak a fárol.

  http://www.ukstudentlife.com/Links/Romania.htm

  Elõttem itt csak sötétség volt.

  #104949 Hozzászólás

  amo
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  http://www.skillclear.co.uk/business.asp

  Jah elcsesztem az elobbi linket szoval innen volt bemasolva.Na de valojaban mindketten tudjuk,hogy mirol van szo…

  #104948 Hozzászólás

  amo
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Re:

  “Ezt pedig tõlük kell kérdezni mivel nekik van ez és nem a magyaroknak. Õk még lejebb tartanak az evolucio létráján”

  Magyar allampolgarok ez igy helyes es nem Magyarok attol amiert en nem vagyok Magyar allampolgar haver attol meg Magyar vagyok!!!Az idezetem itt van http://www.skillclear.co.uk/eea.asp
  az,hogy mit jelent EEA vagy EA es ECCA visa azt en is tudom,na de azert kerdezek esetleg mivel ez egy Magyar nyelvu forum tehat elvileg itt mas Erdelyi vagy esetleg Magyarul beszelo Bolgar is valaszolhat kerdesemre nem csak Magyar allampolgar aki mar kivitelezte,nem csak elolvasta az elmeletet mint en vagy te…

  “Õk még lejebb tartanak az evolucio létráján” Hat ezzel egyetertek de akkor sem altalanosithatsz..

  “Elõttem itt csak sötétség volt” :))hat azert egy kis feny volt na.. legalabb annyi,hogy lattam vele es az neha pont eleg.

  Na de ettol eltekinteve azert kosz a hozzaszolast..

  #104947 Hozzászólás

  hmm…

  http://www.skillclear.co.uk/worker-registration-scheme.asp

  Igen olvasatam és nem találom a te idézeted. Azt viszont megtaláltam hogy magyaroknak is kell bejentkezni ha dogoznak és enélkül õk és a munkáltató is törvény ellenesen cselekszik.

  Maga a bejelentkezés letöltését pedig már megadtam.

  From 1 May 2004 nationals from New Member States will be free to come to the United Kingdom. Nationals from Malta and Cyprus and those who are self-employed will have full free movement rights and are not required to obtain a workers registration certificate.

  Employers will have to check that the worker has registered. It will be unlawful for them to employ a national of the new member states (who has not worked here legally for 12 months) if they are not registered for the job they are doing.

  Once an individual has completed 12 months work they may apply for an EEA residence permit. Please contact us for assistance.

  EA Association agreement countries
  Bulgaria and Romania. (tehát nem EU tagok)

  Valójban nekik csupán arrol van szó, hogy rákérdeznek és kiszürik a selejtet. Ezt pedig tõlük kell kérdezni mivel nekik van ez és nem a magyaroknak. Õk még lejebb tartanak az evolucio létráján.

  #104946 Hozzászólás

  amo
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető
  #104945 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Az a cikk amit én adtam persze aktuális, és nem lehet a bulgár vagy román állampolgárokat a magyar és többi EU tagokkal keverni, mint ahogy azt te teszed.

  Az USA vizum pedig sokkal nehezebb, mivel románia nem USA visa candidate, legfeljebb csak ECAA visa candidate.

  #104944 Hozzászólás

  amo
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Erdelyi vagyok…

  Hat igen,kulomben roman allampolgar vagyok….De

  If you are a citizen of Bulgaria, The Czech Republic, Estonia, Hungary, Latvia, Lithuania, Poland, Romania, Slovakia or Slovenia you can come to the UK as a self employed person or to start a business + Nationals of the European Economic Area (EEA)

  Na szoval az elmeletet en is vagom,azt is,hogy olyan tervet alittatok ossze,hogy tutti az interview,kepzettseg van de az mas kerdes,hogy majd az mennyire fog mukodni,mivel nekem vizum kell meg GB-be ami legalabb olyan nehez szamomra mint egy USA vizum….de azert kosz tudod barki hozzaszol a temahoz az csak plussz.

  #104943 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Ez a Bulgár és Román állampolgárokra vonatkozik. Megkell jelenni az interjun, ahol kiszürik a selejtet. Egyáltalán van e üzleti képzettség, tapasztalat és alaptõke, vagy csak álmadozás.

  http://www.sofiaecho.com/article/the-way-ahead-for-visas/id_10210/catid_5

  Elõttem itt csak sötétség volt.

  #104942 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Az USA-ban ez viszonylag könnyü. Aprohirdetéssel kezdik az ügyesebb illegálisok, akiknek megy az inglis lengvidzs. Akiknek nem megy, azok sokáig mosogatnak.

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: Great Britain ECAA visa mit tudtok errol?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.