Guatemala, látnivalók

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Guatemala, látnivalók

 • Indította
  Témakör
 • #25110 Hozzászólás

  Lilla

  Szeretnénk eltölteni egy hónapot valamikor jövõre Mexikóban és Guatemalában. Érdeklõdnék, hogy tudtok e valami olcsó kijutási módot. Pl. repülõ, akár többszöri átszállással, repülõ hajó kombináció, stb.
  Melyik útikönyvet érdemes megvenni? Mikor a legpraktikusabb utazni? Örülnék, ha küldenétek Guatemalával kapcsolatban infókat a látnivalókról, dzsungeltúrákról, árakról.
  Kösz. Lilla

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #296550 Hozzászólás

  Levente

  Kell

  Guetemalaba kell vizum, Mexikoba nem. Rovid idore kapod, ugyhogy jobb ha nagyon beosztod, mit akarsz megnezni, nehogy kifuss belole.
  Az emberek nagyon kedvesek, es nem volt draga. Mar amennyit abban a 4 napban lattunk, amig ott voltunk! :-) Kulonben meglehetosen szegeny orszag.

  #296549 Hozzászólás

  Otti

  Kell vizum Guatemalaba?

  Kell vizum Guatemalaba? Nalunk nincs kovetseg, igy nem tudok errol semmit. Mexikoba nem kell, lehet, hogy Guatemalaba sem? Mennyire draga, milyenek az emberek – ilyen es hasonlo, praktikus kerdesek erdekelnenek.Aki tud valamit, irjon, Koszi, Otti

  #296548 Hozzászólás

  Levente

  Latnivalok, konyvek …

  Mi csak keveset voltunk ott (gyakorlatilag Tikalt megnezni) most nyaron, es nagyon klasz volt. Lennt vannak vulkanok is azokat sajnos nem lattuk. Mindket orszaghoz erdemes a Lonaly Planetet megvenni, ott is mindenki azzal rohangal. En vettem egy csomo mast is, de tok felesleges volt. Mexikorol szinten. Mindketto nagyon klassz lesz. Szerintem annyi a latnivalo, hogy magadnak kell kivalasztani, mit akarsz megnezni es milyen sorrendben. (Sumidero Kanyon, Palaneque, Uxmal meg a tobbi rom, korallok, oserdo). Jo szorakozast a tervezeshez is! Lonaly Planetben minden busz indulas es ar benne van, ezekkel erdemes utazni, Mexikoban mindenkeppen! Guatemala kicsit lepusztultabb (nem volt azfalt ut, nincs legkondi) igy kicsit macerasabb nagyobb tavolsagot megtenni. Oserdorol meg annyit, hogy fennti reszen nem lattunk mar egy csepp fat sem, ugyhogy oserdot ne Guatemalaban keress, mert csak uszkos facsonkok vannak mar. Palenque melett van valami fantasztikus, olyan igazi tankonyvekbeli. Esetleg lennt a vulkanok fele talasz meg G.-ben is.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Guatemala, látnivalók
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.