Gyemantot afrikabol?

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Gyemantot afrikabol?

 • Indította
  Témakör
 • #2541 Hozzászólás

  Tinm

  Megeri hazahozni csiszolas elott allo ekszergyemantot afrikabol ??
  Szerintem eleg nagy haszon van rajta. Persze tudom kevesebbert is oltek mar embert- foleg fekete-afrikaban, de szerintem a gyemant megeri a kockazatot, felteve hogy vki ert is hozza es nem egy ertektelen utanzatot csempesz haza.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #72665 Hozzászólás

  Dévényi Imre
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  gyémánt

  Több ismerõsõm hozott Dél-Afrikából már gyémántot, megéri. Néha azt csinálják, hogy a vásárolt árut ott megcsináltatják fülbevalónak például, hogy a határon ne szívóskodjanak. Minimum kétszeres árat el lehet itthon érni.

  #72664 Hozzászólás

  dada

  butak

  miert utalnak a fehereket ha valaki invesztal az afrikai punciba?
  ok is szivesen csinaljak ezt az ipart!

  #72663 Hozzászólás

  Denes
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Tinm vagy barki! Szereztel mar csiszolatlan gyemantot?

  Ha igen, akkor tudok ra vevot az USA-ban. Csak csiszolatlan erdekel. Barna es sargas is lehet, minimum 1 karat, vagy afelett. Irj/Irjatok ide: denes_r@yahoo.com

  #72662 Hozzászólás

  Morus

  Gratulálok

  Karcsi, a rabszolgakereskedelmet esetleg nem akarnád felújítani?
  Mit keresel te egy utazási fórumon, ami arról szól (kellene, hogy szóljon), hogy milyen jó dolog megismerni más országok népét, tájait, kultúráját.
  Keres valami http://www.miertutaljakafehereket.xx honlapot inkább.

  #72661 Hozzászólás

  Karcsi

  jobbat tudok

  Szép fekete nöket kellen Európába csempészni és futtatni öket. Biztosan jól meg lehetne gazdagodni az üzletböl anonkivül segitenél a feketéken is. Javaslom Malawiból hozasd a csajokat, azok ugyanis nagyon vadak az ágyban ráadásúl igénytelenek is.

  #72660 Hozzászólás

  Greg

  biztos

  jo uzlet lehet….de azokban az orszagokban ahol ez az egyetlen lehetoseg ott oldoklik erte egymast az emberek es inkabb atok mint aldas…15-16 eves gyerekek jarnak Kalasnyikovval es oldokolnek gyilkolnak a gyemantert…sok esetben csak megcsonkitjak az embereket hogy huberesukke tegyek…tobb 10 ezer ember jart igy Sierra Leoneben, de a tobbi orszagban sem sokkal jobb a helyzet. A fegyverkereskedes meg egy bomba uzlet Afrikaban ha van hozza toked. Csak ne kerulj a pokolra….

  #72659 Hozzászólás

  Laci

  szerencsevadásznak

  Iringában a feketepiacon annyi a csiszolatlan gyémánt, hogy az hihetetlen. A rendörök is benne vannak a buliba. Nem kell majrézni.

  #72658 Hozzászólás

  yeled

  igen

  megeri, de ismerned kell a helyi viszonyokat, meg legyen egy embered, akiben 100 % megbizol. Kinshasa gyemantfeketepiaca egyedulallo. sok szerencset!

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Gyemantot afrikabol?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.