gyermekkel konnyebb menedekjogot kapni?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok gyermekkel konnyebb menedekjogot kapni?

 • Indította
  Témakör
 • #18426 Hozzászólás

  oklahoma city

  mar itt vagyunk 15 honapja, de aki itt van az tudja: fel kell keszulni minden eshetosegre arra is hogy belefutunk egy ellenorzesbe. ebben az esetben mi tortenhet velunk? szerintetek meg kerhetjuk, vagy konnyebb megkerni gyerekkel a menedekjogot? vagy egyaltalan mit csinalhatnak velunk? az 5 eves kisgyereket csak nem zarjak bortonbe!? ha tudtok valami hasznos infot, legyszives irjatok. sziasztok magyarok

14 hozzászólás megtekintése - 1-14 / 14
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #182161 Hozzászólás

  kulák

  Nor

  A kommunisták és zs.k miatt én is szívesen kimennék, de itt kell m aradni, leszavazni õket. Ha normális kormány lenne szépen lehetne itt élni. Aki kimegy pont gazdasági okból megy, mert itt a vérét is kiszívják.

  #182160 Hozzászólás

  sunyi

  innen mindenki el szeretne menni !

  hiszen mindenki a kivándorlás forumot olvasgatják-igaza van oklahomanak. ez egy szemét szennytelep sajnos azzá tették röpke két év alatt! a sok idióta aki nem ezen véleményen van az még nem dolgozik hanem apucitól kapja még a zsebpénzt(nor,loka) és a nagybetûs életrõl fingjuk sincs. menjetek el dolgozni semmittevõ csürhe

  #182159 Hozzászólás

  tt

  loka

  Szerintem senkinek semmi koze nincs hozza,hogy menedekjogot kernek vagy sem.Ez mindenkinek az egyeni joga,es senki nem itelkezhet felettuk,foleg nem azok akiknek halvany fogalmuk sincs az egeszrol.Szoval csak tanacsot adjon az aki tud,ne itelkezzen senki .Itelkezni csak egy ember fog……

  #182158 Hozzászólás

  loka

  dédé

  Itt nem az a gond, hogy kint van és segítséget kért hanem, hogy menedékjogot akar kérni!Ez szánalmas és elitélendõ bármennyire is magyar család vagy sem!

  #182157 Hozzászólás

  dédé

  nornak

  ha jól látom itt egy magyar család kér segitséget! nor! te állitom egy büdös zsidó vagy. az ilyen tetveket mint te elgázostanám te nem vagy ember csak egy tetves zsidó. na hova indul a vonat?……………..AUSHVITZBA…te kis tetüféreg. seggbekúrom anyádat aztán megtudom milyen a zsidó pinája

  #182156 Hozzászólás

  valasz

  0.0001%

  Az eselyed a menekultstatuszra 0.0000000000001%
  Ahogy elutasitjak a menekultkerelmed, abban a pillanatban deportalnak vissza Magyarorszagra, a gyerekkel egyutt. Ha legalisan akarsz bevandorolni, mas modszert kell alkalmoznod, ez nem fog mukodni

  #182155 Hozzászólás

  ha

  mar

  felso kozeposztalybeli csaladbol szarmazol egy kis tolerancijat meg tanulhatal volna annyadtol .Tudod,meg egy cigany vagy egy alsobbrendu ember is ertekesebb nalad.

  #182154 Hozzászólás

  Nor

  soha

  sem fogom a kocsidat mosni te kis szaros menekult, mert felso kozeposztalybeli csaladbol szarmazom es mar 22 eves koromban sajat lakasom volt. Gazdasagi menekult statuszt sehol nem ismerik el erted! Sehol a vilagon!! Menj be az INS-hez es mondjad hogy 8 keruleti cigany vagy es vertek a rendorok. Talan ugy lesz 1 szazalek eselyed hogy ott maradj.

  #182153 Hozzászólás

  oklahoma city

  nem ertem loka-t

  amiota itt vagyunk annyi penzt szedtunk ossze amit magyarorszagon 30-35 ev alatt es ez nem vicc! kiszamoltuk. otthon nincs sajat lakasunk es nem hinnem hogy 30 eves fejjel alberleteznem kene gyerekkel. ha esetleg egyszer hazamegyek olyanok fogjak mosni a kocsimat mint te es ezt ne vedd sertesnek. szerintem te is nagyon kijonnel hiszen megis csak a kivandorlas forumot nezegeted. na csao.

  #182152 Hozzászólás

  xy

  Nor-nak es lolkanak

  Elmondanam Kanadaba amerikai allampolgarok is kernek menedekjogot.Mi elol menekulsz M.o-rol? koltozz oda Szabolcsba vagy Borsodba de van meg egy ket jo hely es megtudod . Ha M.o-n a kinainak ,ciganynak, zsidonak jobb elete van akkor onnan csak menekulni lehet .

  #182151 Hozzászólás

  loka

  osztom

  Egyáltalán nemtodom mi visz rá téged, hogy menedékjogot kérj?A mai magyarországon mi elõl menekülsz?Az ilyen szánalmas enbereket nem kéne visszaengedni hanem Szomáliába deportálni ,hogy metudják mi az a MENEKÜLT és kiknek van rá jogosultsága!És az a legroszabb ,hogy evvel Magyarországot minõsíted mások szemében!

  #182150 Hozzászólás

  Nor

  semmi

  eselyed a menedekjogra. Mi elol menekulsz, milyen alapon kernel menedeket egy EU tagallam allampolgarakent. A gyerek nem szamit, valoszinu hogy deportalni fognak a csaladoddal egyutt.

  #182149 Hozzászólás

  joe

  !!!

  tökmindegy hogy van gyerek vagy nincs ha magyar vagy nem valoszinü hogy menedékjogot kapsz

  #182148 Hozzászólás

  babett

  o.c.

  A menedekjog szempontjabol nem oszt es nem szoroz, hogy van egy 5 eves gyereketek.
  Szabalyok vannak, torvenyek vannak.

14 hozzászólás megtekintése - 1-14 / 14
Hozzászólás: gyermekkel konnyebb menedekjogot kapni?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.