gyógyszerek külföldre vitele

Kezdőlap utazas.com Fórum Egészség és utazás gyógyszerek külföldre vitele

 • Indította
  Témakör
 • #26079 Hozzászólás

  Az iránt érdeklõdnék,hogy az állandóan szedett gyógyszerek illetve a szokásos utipatika csomagról kell-e orvosi igazolás, és hogyan célszerû kivinni? -kézipoggyászban vagy a csomagban feladni- Tunéziába mennénk.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #305710 Hozzászólás

  Ne1

  gyogyszer

  A kezipoggyaszba vidd a gyogyszert. A repulo hasaban nyaron nagyon meleg van ami a gyogyszernek nem hasznal. Ha elveszik a csomag, vagy valamilyen oknal fogva nem er oda veled egyutt akkor a kulfoldon nem egyszeru dolog a gyogyszerek potlasa. Hanyas-fajfajas csillapito mindenhol vasarolhato, de pl magas vernyomasra vagy diabetikus gyogyszereket mar nehezebb gyorsan beszerezni. Orvosi igazolas nem kell a ha neved rajta van a gyogyszeren es eredeti csomagolasban van.

  #305709 Hozzászólás

  Évi9
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Olah Hedvignek

  ÉN úgy tudom, hogy csak az antidepresszáns,nyugtató félékrõl kell orvosi igazolás.Szerintem a bõröndödbe tegyed, legfeljebb ami esetleg a repülõúton szükséges lehet,hányás,fejfájás csillapító gyógyszer azt tedd azkézitáskába.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: gyógyszerek külföldre vitele
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.