Gyõri Világjáró Klub

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Gyõri Világjáró Klub

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #4375 Hozzászólás

  Gyõrivilágjárók
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Gyõri Világjáró Klub

  Kedves Gyõriek, Gyõr környékiek!

  Magyarország sok városában nagy érdeklõdésnek örvendenek, és sikerrel mûködnek világjáró klubok, melyek kereteiben az utazók, az utazást kedvelõk és az utazni vágyók képes illusztrációval ellátott elõadások, beszélgetések során megoszthatják egymással úti élményeket, ismereteiket.

  Magam is nagy utazáskedvelõ lévén, kerestem-kutattam Gyõrben a lehetõséget, hogy egy hasonló szellemiségû klubra bukkanjak, de arra jutottam, hogy sajnos városunkban nincs ilyen jellegû egyesület, közösség. Ekkor jött egy gyõri világjáró klub létrehozásának az ötlete. A fõ cél, hogy az ismert és kevésbé ismert országokat, népeket, kultúrákat bemutassuk egymásnak, tapasztalatokat cseréljünk, bõvítsük látókörünket és a világunkról alkotott képünket.

  Ha kedvet éreztek a gyõri világjáró klub létrehozásához és rendszeres mûködtetéséhez, jelentkezzetek, csatlakozzatok!

  Csatlakozási igényeteket jelezhetitek:

  gyorivilagjarok@gmail.com

Hozzászólás: Gyõri Világjáró Klub
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.