ha nyár, akkor is tenger…

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső ha nyár, akkor is tenger…

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #35516 Hozzászólás

  fanni
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Utaznék valamelyik tengerpartra. Nem pasival, hogy elkerüljük az esetleg adódó ( “egyéb”, ezzel most nem szaporítanám a szót ), bonyodalmakat. Én elváltam és egyelõre ez az állapotom, amit örömmel megtartanék. Semmiképp nem lenne kedvem sminktükör elõtt tölteni a nyaralásomat – szimbolikusan sem. Olyan valakire számítanék, akinek nem célja összenõni a nyaralás alatt – persze ezt nem lehet tervezni…és jöjjön, aminek jönnie kell -, hanem csupán jól akarja érezni magát. A csak fekvést a tengerparton és ropogósra pirulást nem bírnám. Parton napozni, pihizni, vízben pancsolni, környéket megismerni, nagyokat kirándulni és felfedezni, helyi kultúrát megismerni…stb.
  Idõpont: Júli 23-tól aug 30-ig. Repülõgéppel utaznék. Úticél lehetne Mallorca( preferált) vagy Ciprus vagy más is. Van valaki aki társulna?

  Üdv,
  Fanni
  cs_malaga@yahoo.com

Hozzászólás: ha nyár, akkor is tenger…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.