Hahó lányok! (2)

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Hahó lányok! (2)

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #35413 Hozzászólás

  Krisztián

  Két jóbarát keres huszonéves, vidám lányokat akikkel közösen nyaralhatnának Horvátországban. Utazás autóval. Uticél: Rovinj, Polari autóskemping. Kizárólag augusztusban.
  A félreértések elkerülése végett: Tényleg nem “plazacicákat” keresünk, de nem is bérnõstényeket, akik ingyen nyaralásra vágynak. Mi huszonéves, normális, jókedélyû barátnõkre gondoltunk, akikkel jókat lehet bulizni, kikapcsolódni, ha idén nekik sincs utitársuk, de szeretnének jó társasággal nyaralni. Persze kölcsönös szimpátia alapján hosszabb kapcsolat is elképzelhetõ. Csak az e-mail címre írt levelekre válaszolunk. Sajnos ezt az oldalt is megfertõzte néhány “jópofa” egyén, aki más nevében írogat. Tehát ezen az oldalon, minden ál-Krisztiántól érkezõ esetleges válasz nem tõlünk származik!

Hozzászólás: Hahó lányok! (2)
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.