Hahó lányok!

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Hahó lányok!

 • Indította
  Témakör
 • #35941 Hozzászólás

  Krisztián

  Két jóbarát keres huszonéves, vidám lányokat akikkel közösen nyaralhatnának Horvátországban. Utazás autóval. Uticél: Rovinj Polari autóskemping. Kizárólag augusztusban.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #354203 Hozzászólás

  Az igazi Krisztián

  Kedves Andrea!

  Az elõzõ választ nem én írtam. Még jó, hogy az illetõ nem valami bunkóságot írt. (köszönet érte) A mail címem nem véletlenül írtam ki. Ha valaki válaszolni akar, jó lenne, ha oda írna! :-)

  #354202 Hozzászólás

  Krisztián

  Szia Andrea!

  Hogy is kérdezzem, szóval úgy gondoltátok hogy a gyereket is hoznátok?

  #354201 Hozzászólás

  andrea

  mennénk

  Két egymást is szeretõ hölgy vagyunk sajnos útazásra nem nagyon tellik ezér örömmel vennénk ha meghivna valaki az idén.Én 33 éves vagyok 160/79 nöiesen tellt, a barátnöm pedig 37/155/76 szintén nagyon jó alakú vig kedéjü kedves lány egy gyermekkel.Remélem nem plazzacicákat keresel mert mi sokkal inteligensebek és tapasztaltabbak, szórakoztatók vagyunk.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Hahó lányok!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.