Hajóval Görögországba

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Hajóval Görögországba

 • Ennek a témakörnek tartalma 4 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  alexandros 16 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #13797 Hozzászólás

  adri

  Június közepétõl kb. 3 hetes görög utat tervezünk családi nyaralásként. Szlovén, olasz, vagy horvát kikötõbõl komphajóval mennénk. Két fõ kérdés érdekel, amiben segítséget várok:
  – a hajót hol, hogyan lehet foglalni, milyen helyet érdemes választani, stb.
  – mennyire fontos a szállást elõre lekötni (2 felnõtt, 2 gyerek), milyen rendszerben mûködnek magánszállások, melyik szállásinformációs cég megbízható, stb.
  A jó tanácsokat elõre is köszönöm. Adri

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #150166 Hozzászólás

  alexandros

  ADRINAK

  En tavaly nyáron voltam hajóval jó volt csak hosszú volt. Az ár 95000 ft.ANEK LINES társasággal.Autóval oda-vissza Trieste-Patras vonalon.Szállás mindenhol van. Induljatok nyugottan ell. Ûdv:Alexandros

  #150165 Hozzászólás

  Szalámi

  Megint Adrinak

  Most látom a szállás is érdekel. Mi megrögzött görögországi nyaralók vagyunk (évente 3-4 hét). Úgy szoktuk, hogy itthon veszünk ki, általában 2 helyen és onnan megyünk mindenhova. Kérdezz ha érdekel valami.

  #150164 Hozzászólás

  assos

  hajó

  A Trieste-bõl induló hajók jegyárait itt megtalálod: http://www.greekferries.gr/anek-en/anek.htm Én eddig mindig a mahartnál vettem a jegyet. Ugyanannyiért adták a jegyet amennyi a hajótársaság honlapján volt, és csak 12DM kezelési költséget számítottak fel megrendelésenként. Igaz a kedvezményekre (pl. 26 év alatt a deck jegyre 20% kedvezményt ad az ANEK Lines) mindig nekem kellett felhívni a figyelmüket, mert a kedvezményeket elfelejtették levonni a végösszegbõl, de miután rákérdeztem, mindig levonták. A honlapomon ( http://web.interware.hu/assos ) a “Mivel?” oldalon találsz még linkeket.
  Szállást mi soha nem foglaltunk elõre, mindig kint kerestünk, és mindig találtunk is, de lehet, hogy csak szerencsénk volt.

  Assos

  #150163 Hozzászólás

  Szalámi

  Adrinak

  Csak olaszországból tudsz menni. Nézd meg a http://www.greekferries.gr-t, abban mindent megtalálsz. Vigyázz mert naponta változnak az árak és vannak kedvezmények. Ha kell segítség szólj, pl. mikor érdemes menni, ha nincs konkrét (pontosan meghatározott) idõpont, azaz 2-3 nap ide oda nem számít.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Hajóval Görögországba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.