Halokocsival Montenegroba

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Halokocsival Montenegroba

 • Indította
  Témakör
 • #8403 Hozzászólás

  Deak Kati
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Jövõ héten megyünk Montenegroba, hálokocsival.
  Még nem döntöttünk, hogy Horvatországon vagy Szerbián keresztül menjünk.
  Ha valakinek van tapasztalata jó kempingekrõl,tengerparton is kérem irjon

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #117666 Hozzászólás

  Péter

  Szerbia felé

  Szerbián keresztül olcsóbb, kényelmesebb és szebb!

  Ha Horvátország felé mentek Splitben át kell szállnotok buszra. Ráadásul nem tudom hogy van-e Splitbõl közvetlen járat Montengróba, szóval könnyen lehet, hogy Dubrovnikban mégegyszer át kell szálljatok.

  Szerbia felé viszont van Budapest-Bar közvetlen hálókocsi! Ha szerencsétek van pár órát késni fog a vonat(erre jó esély van!), így a reggeli órákban a világ egyik legszebb hegyi vasútvonalán élvezhetitek a kilátást. Nem sokkal Podgorica elõtt a vonat áthalad a világ legmagasabb vasúti viaduktján!

  Menetrend szerint ugyan a hajnali órákban teszi meg a vonat a hegyi szakaszt, de a Szerbia-Montengeró vonatok szinte mindig órákat késnek! Azon ritka alkalmak egyike, amikor az ember örül a késésnek! :-)

  Jó utat!

  Aztán ha meg akarod hálálni a jótanácsokat számolj be majd röviden az útról miután hazaértél! Mennyit késett a vonat, nyithatóak-e a vonatablakok vagy légkondis a vagon? Köszi!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Halokocsival Montenegroba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.