használt ruhát venék londonba

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa használt ruhát venék londonba

 • Indította
  Témakör
 • #14176 Hozzászólás

  girincsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szeretnék érdeklödni, a londonba élöknél hogy érdemese londonba utaznom, használt ruhákat veni nagy tételben.egyáltalán vanake ijen üzletek? és hol?Megköszönék minden segitséget és tanácsot.

15 hozzászólás megtekintése - 1-15 / 15
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #151871 Hozzászólás

  hehe

  ej

  mennyi unatkozó ember van itt :)

  #151870 Hozzászólás

  Gergõ

  és én is!

  nincs igazatok, egyikõtöknek sem! :-))

  #151869 Hozzászólás

  Ha nem

  Magyar orszag az otthonod akkor minek irogatsz ide.Ezzel az irasoddal is pontosan olyan lettel min t azok akik kotoszkodnek es masok rol velemenyt nyilvanoitanak. Es mostmar en is olyan vagyok:).

  #151868 Hozzászólás

  mariea

  EZ EGY IGAZI MAGYAR SZOKAS

  belekotni mindenbe,es mindenkibe.okosabbnak latszani masoknal.stb,stb
  KOSZONOM istenem,hogy nem mo az otthonom.

  #151867 Hozzászólás

  deni

  Ne szagold. Keresd!

  Szia girincsi! A helyesírás valóban fontos, de ha valaki segítséget kér akkor elsõsorban nem az a lényeg.(amennyi bunkó és éhezõ diplomást én ismerek)Csináld nyogodtan a pénzt,mert ha egy király mondhatta “a pénznek nincsen szaga” akkor miért szagolgassa egy magyar kis ember.
  Volt a maszek üzletem mellett egy cég, amelynek a diplomás vezetõi azért rúgták ki a nyolc általánost végzett üzletkötõjüket,mert rendre jobb üzleteket kötött mint õk. A cég rég tönkre ment a 8ált-os meg ma milliárdos.

  MÉG EGY SOR JUSZINAK!
  Bocs , de a nemzeti büszkeségért a boltban nem adnak kenyeret girincsi és családja pedig enni akar.(én is)

  #151866 Hozzászólás

  girincsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  jol beszélsz barátom

  Igazadvan barátom nehéz idöket élünk,nem csak a szegénység miat,az emberek gonoszkodásai miat.Lehet hogy közhelyes ez a duma,nem könyü ma ithon se magyarnak se romának.Az embereket megeszi az irigység,föleg romának leni nem könyü.Ha mercibe ülsz azis baj ha putriba élsz azis baj!Akor most milegyen?????Ha nekem töb van mint egy fehérnek biztos bünözö vagyok,ha egy fehrnek van ugyanenyi az tiszteséges üzletember.Tényleg nem tudok helyesen írni,sajnálomis nagyon,de másban jo vagyk!mig mások irni tudnak,egyetemi végzetségel,én közgazdász végzetség nélkül értek a pénzhez.Köszönök minden véleményt,senkit nem akartam megbántani!

  #151865 Hozzászólás

  igazad van

  romakomám

  ne halgass senkire, csak úgy mint eddig!

  #151864 Hozzászólás

  girincsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sok okos ember

  Amig ti oszátok az észt én keresem a pénszt!segitség az nuku.De megoldom ugy mint edig.Timeg okoskogyatok továb!!!!!!

  #151863 Hozzászólás

  Mai

  wholesale only

  okosan csinald es keressd meg a used clothing wholesale- helyeket.
  http://www.alibaba.com/showroom/Used_Clothing/


  32


  .html

  #151862 Hozzászólás

  hozzászólnék

  hamárittvagyok

  miért is járna mindenki jobban ha nem vennék az emberek a használt ruhát? a sok kidobott ruha tovább duzzasztaná a szemétkupacot, ami már igy is lassan elnyel minket, ráadásul annyival több új ruhát kellene gyártani, gondolom nem kell magyarázni, hogy ez is csak emészti a természeti erõforrásokat
  de persze te törõdj csak a helyesirással, a környezetvédelmet meg sz@rd le magasról!

  #151861 Hozzászólás

  vonatkozik

  de mire

  a panta rhei=minden folyik, ebben az esetben mi? Egyébként sokan meggazdagodtak a turizásból, söt a lomizásból, mint roma csevegötársam felvilágosított. Még egyetem se kellett hozzá, csak veleszületett pofátlanság.

  #151860 Hozzászólás

  samura

  háááttt

  te egy igazi bunkó vagy

  #151859 Hozzászólás

  szálka a szemedben

  te deni, ugye deni vagy?!?

  A helyesírás azért fontos, mert benne van a nevében. Helytelenül írni annyit jelent, mint helytelen úton járni. Turis ruhával kupeckedni meg szánalmas. Az alacsony bérek ellenére otthoni forrásból köllene megoldani a ruházkodást, mindenki jobban járna, hidd el! Nemzeti büszkeség, tudod!

  Hérakleitosz mondá: “Pantha rhei”

  Tegyünk a leépülés ellen!

  Csõ

  #151858 Hozzászólás

  deni

  Használt

  juszi! Lehet, hogy helyesen írni tudsz (vagy csak használod az ellenõrzõt) , de a lényegre figyelni és érteni nem. Õ valószínûleg “turival” szeretne foglalkozni vagy foglalkozik is.Szeretne közvetítõi felár nélkül tehát közvetlenül vásárolni kint és ebben kér segítséget, függetlenül a helyesírási szintjétõl. Ha tud valaki ebben segítsen neki. Egyébként magamrészérõl a folyton kötekedõkkel nem értek egyet.

  #151857 Hozzászólás

  juszi

  nem érdemes

  Nem érdemes Londonban használt ruhát venni, azt itthon is kapsz. Egyébként pedig nem tudom hol tanítottak, de elég durva a helyesírásod…ha nem vagy magyar, akkor elnézést kérek.

15 hozzászólás megtekintése - 1-15 / 15
Hozzászólás: használt ruhát venék londonba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.