Hátizsákos utazás Európában 2006 nyarán

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Hátizsákos utazás Európában 2006 nyarán

 • Indította
  Témakör
 • #35061 Hozzászólás

  Ádám40
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Az elmúlt nyarakat azzal töltöttem, hogy hátizsákkal, vonaton körbejártam Európát.
  A 2006-os nyarat is így szeretném eltölteni, de az eddigi útitársam – egyéb elfoglaltságai miatt – nem tud velem tartani, egyedül pedig egy kicsit unalmas és drága lenne elindulni.
  Több úticél is felmerült már (Franciaország északi része + Németország nyugati fele; Szicília; Anglia; a Balti-országok + Helsinki), a legnagyobb korlát az anyagiak: kb. 3-400 ezer forintot tudok rákölteni (ez eddig mindig elég volt egy teljes nyári hónapra). Általában olcsóbb hotelekben vagy hostelekben szállunk meg, elõre lefoglalni semmit nem szoktunk.
  Ha te is szeretsz utazni, de nincs kivel, és érdekelne egy ilyen típusú utazás ezen irányok valamelyikébe (más úticél is érdekel, a lényeg, hogy megfizethetõ legyen), valamint 18-25 év közötti (lehetõleg lány) vagy és ráérsz 2006 július-augusztusában legalább 3-4 hétre, akkor írj nekem.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #351058 Hozzászólás

  Ádám40
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hátizsákos utazás – válasz

  Szia Niki!

  Bocs, hogy csak most válaszolok, de el voltam havazva a vizsgaidõszakom miatt.

  Természetesen áll még az ajánlat. Írd meg, hogy milyen elképzeléseid vannak az úttal kapcsolatban, merre mennél legszívesebben, van-e valami más útiterv-ötleted, és persze írhatsz pár sort magadról is.

  Nyugodtan írhatsz az e-mail címemre is: adamszolnok@hotmail.com

  Üdv.

  #351057 Hozzászólás

  hátizsákos út:)

  Szia Ádám!

  Áll még az ajánlatod az európai utazásra,mert foglalkoztat engem is a gondolat!
  Ha igen,írj!
  Köszi:Niki

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Hátizsákos utazás Európában 2006 nyarán
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.