Hátizsákozás és adrenalin-túra Ázsiában

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Hátizsákozás és adrenalin-túra Ázsiában

 • Indította
  Témakör
 • #37921 Hozzászólás

  aga
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Útitársakat keresek jövõ év tavaszára. Két hónapra mennék Indiába, bejárnám ‘tetõtõl-talpig’, aztán átmennék Nepálba, raftingolni és túrázni. Az árakat már megnéztem, minden nagyon olcsó, csak el kell jutni oda, és onnantól már nincs baj, persze nem öt csillagos szállodákban, hanem hátizsákos szállókban néztem szállást stb. Konkrét útitervem még nincs.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #361800 Hozzászólás

  margaríta

  indiai himalája

  Szia Ági,
  hezitáló útitársnõm és én, aki elszánt vagyok júliusban indulnánk szintén két hónapra, és nagyjából én is úgy tervezem, ahogy te felvázoltad, azzal a különbséggel, hogy én szeretnék Kasmírban túrázgatni, és nem biztos, hogy átmennék Nepálba, mert az Indiai Himalája is igen hívogató, és ha már Indiában vagyok, akkor lehet inkább azt járnám be, már amennyire lehetséges. Mindenesetre adok e-mail címet, ha gondolod kooperálhatunk…
  üdv: margaríta

  petkovicsm@freemail.hu

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Hátizsákozás és adrenalin-túra Ázsiában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.