Hawai

 • Indította
  Témakör
 • #17671 Hozzászólás

  bedu1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Erdeklodnek miben mas Hawai mint a kontinens.Elozoleg olvastam,hogy dragabb,de ez miben nyilvanul meg?Munkalehetoseg?Valaszokat elore is koszonom!!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #176741 Hozzászólás

  attila58
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hawaii

  Hello Bedu! Milyen tervekkel keszulsz Hawaii-ra, melo vagy utazas, nyaralas? Lehet erdekelne nehany info ha nem zavarlak. Dobj egy sort ha van egy kis idod!
  Udv. Attila

  #176740 Hozzászólás

  BRobi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nincs mit

  Nincs mit, sok sikert!
  Még egy jó tanács! Ha O’hau szigetére mész, akkor vigyázz a nyugati partra! Helyben dolgozó magyaroktól tudtam meg, hogy veszélyes környék, hiszen az ottlakó hawaii-ak inkább a hajléktalanokhoz hasonlítanak, a rosszabb fajtából. Lopnak, csalnak, akár meg is vernek, dolgozni nem akarnak!(Nekünk is megdöbbentõ volt.) Mi inkább kihagytuk azt a részt, és beutaztuk a szigetet és rájöttünk egy dologra.
  Waikiki a legeslegszebb része a szigetnek, ahol minden megtalálható. Mi elutaztunk olyan részekre is busszal, ahol egy hatalmas hotel volt, és a környéken semmi máás. Gyönyörû pálmafák egyebek, de semmi más. Még egy üveg vizet se tudtunk venni. Stoppal mentünk vissza honoluluba, másnap utaztunk tovább, és sajnos csak az utoló két napban jöttünk rá, hogy ha pihenni, nyaralni akarsz, akkor Waikiki, a többit pedig csak szigorúan autóval éri meg meglátogatni.
  Remélem sikerül eljutnod oda!
  Sok szerencsét!
  Üdv.
  Robi

  #176739 Hozzászólás

  Bedu
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  koszi

  Koszonom a valaszod,kimerito volt!
  Remelem sikerul eljutnom oda!!

  Bedu

  #176738 Hozzászólás

  BRobi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hawaii

  Szia!

  Én igaz cska egy hetet voltam Hawaii-on,(Waikiki, O’hau)de lehet hog ytudok pár dolgot mondani. Elõtte közel 4 hónapot éltem New Yorkban, és nagy különbséget nem éreztem. Természetesen 21 évesen nem fogok fényûzõ étteremben vacsorázni, én néha a MC’Donalsot választottam és inkább boltban vásároltam és szendvicset ettem.:) Ezért úgy nézz kérlek a véleményemre.
  Az élvezeti cikkek ugyanolyan méregdrágák, mint NYC-ben, (bagó, Ital) a kenyér, víz, üdítõ $1-2 dollár között mozognak. Én egy hostelban laktam, kb. 5 emberrel egyetemben, közel 20 dollar volt egy estere, ami nagoyn olcsónak volt mondható, de gondolom te hosszabb távra gondolkodsz, sajnos én nem tudok mit mondani ez ügyben.
  A ruhazkodás olcso, mert rengeteg kinai található meg a szigeten, minden sarkon található ABC Store, amiben a papucstól, a chipsig minden megtalálható, + rengeteg szuvenir. Vannak nagy kínai piacok, ahol mindenfélét megvásárolhatsz, de ugye a mínõség hagy némi kívánnivalót maga után. A véleményem az, hogy csak rajtad múlik mennyit költessz, én viszonylag jól megúsztam a dolgot, nem voltam 4*os szállodában, de nekem így is tökéletes volt és életem egyik legnagyobb élménye, amit jövõre is meg akarok ismételni:)))
  Nem tudom kielégítettem e a kiváncsiságod, ha kérdésed van és tudok válaszolni, szívesen.
  Üdv.
  Robi

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Hawai
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.