hazassag

 • Ennek a témakörnek tartalma 26 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Xman 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #18752 Hozzászólás

  kis bernadett

  Sziasztok.A velemenyeteket szeretnem kerni a fiance vizummal kapcsolatban.Az Usaban hazasodtunk, de nekem lejart a vizumom; es hazajottem.Szerintetek van ra esely, hogy megkapom a fiance vizumot, annak ellenere; hogy tultartozkodtam a vizumot?Koszi segitsegeteket

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 26
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #187101 Hozzászólás

  Xman

  ;-)

  Akkor lehet hogy O.K.

  #187100 Hozzászólás

  kriszti

  kriszti

  semmifele ujlenyomatot nem kellett csinalnom

  #187099 Hozzászólás

  Xman

  ;-)

  Bementél a kioszkban a röptéren és csináltál ujlenyomatot vagy csak ráleheltél a sensor-ra ? Ilyenkor az elõtted lévõ ujlenyomatát csinálja meg a régi gép. Az ujlenyomat megy a központi adatbázisban ahol minden megvan. Ezt használják mikor jössz vissza mielõtt beengednek. Ez a terv. Tehát a röptéren is visszautasithatnak. Ha valaki 6 hónapnál tovább marad és nincs hosszabitása az már komoly dolog lehet.

  #187098 Hozzászólás

  kriszti

  kriszti

  ha lejart vizummal josz haza akkor is bevesznek a nyilvantartasba?A hatarnal hozzam sem szoltak es semmit nem pecseteltek az utlevelembe.Honnan tudhatod meg, hogy kitiltottak?

  #187097 Hozzászólás

  vizum

  Otthon az ugyintezes nem

  hosszadalmas, felteve, hogy semmi takargatni valod(kitoloncolas, turista vizummal tultartozkodas, FBI korozes stb.)nincsen. Jo parszor lelett mar irva itt, hogy kb 1 honap alatt megvan a bev. vizum, ha a konzuli eljarast valasztod, de ehez tisztanak kell lenned.

  #187096 Hozzászólás

  Panni

  Eleg sokan azt hiszik,hogy ha itt ferjhez mennek es haza mennek mindenfele papir nelkul akkor mar ok jol is vannak.Nem is ertem,hogy mi folyik le az agyatokba mikor haza mentek.Mindenkinek nagyon egyszeru kimenni ebbol az orszagbol de viszajonni nem egyszeru.Mindenkinek azt tanacsolom,senki ne hagyja el Amerika teruletet addig amig a papirjai el nincsenek intezve.Senkit nemerdekel,hogy a ferjeddel itt kotottel hazassagot, es csak ugy haza mesz mert eletbe vagoan fontos.Otthon az ugyintezes nagyon hoszadalmas,plane igy.HAsznaljatok a fejeteket mielott bele leptek a godorbe.

  #187095 Hozzászólás

  Xman

  ;-)

  Pontossan ennek ellenkezõjét tanácsolják. Nehogy azt higyje egy illegális hogy azzal majd visszajöhet. Erre nincs garancia.

  #187094 Hozzászólás

  Cica

  xman

  Ez igaz,de ha igenyelt volna travel documentet azzal legalabb visszajohetne.

  #187093 Hozzászólás

  Xman

  ;-)

  Aki illegálisan van itt annak nem ajánlatos elhagyni az USA-t még engedéllyel sem, mert nincs garancia hogy visszajöhet. Hiába adta be a papirokat már elõzöleg mielõtt visszament.

  #187092 Hozzászólás

  Cica

  Phu…szar ugy!

  Neked szukseged van egy ugyvedre. Igenyeld meg a zoldkartyat Mo-n! Sok sikert!

  #187091 Hozzászólás

  berni

  berni

  hat epp ez az; hogy nincs; csak egyeves vizumom volt; ami ket honappal a hazassag elott lejart.Ezert kellene a k3mas vizum, hogy vissza tudjak menni.

  #187090 Hozzászólás

  Cica

  Ki tudja…

  A hazassagot nem szakitjak szet, csak lehet hogy nem engedik , hogy itt legyel hazas a ferjeddel. En is illegalis voltam amikor az USA-ban hazasodtam,de en nem mentem haza. beadtam a papirokat, igenyeltem “travel documentet” amivel elhagyhatom az orszagot es vissza is johetek. Megkaptam. azt tanacsolom, hogy probalj meg visszajonni turista vizummal, ha van es ne emlitsd az INS-nek, hogy a ferjed itt van.

  #187089 Hozzászólás

  Xman

  ;-)

  Hogy megadják e, azt ezekszerint majd az I-130 petition után tudhatod meg. Egyébként ha valamit részletessen tudni akarsz, akkor elõbb vagy utóbb bizony az angol kell. Magyar laprol is odairányitanak. Olyan forumon ahol special ezzel foglalkoznak kell keresni a választ, vagy feltenni a kérdést. Szerintem megadják de ez tovább tart. Ez attol is függ hogy tudják e hogy tulmaradtál és mennyi idõvel, 6 hónap vagy tovább.

  http://travel.state.gov/vvisas/qualifying_for_the_k.html

  If an immigrant visa based upon the I-130 petition for the spouse has already been denied, then neither the spouse nor the spouse’s children may qualify for a K3 or K4 visa.

  #187088 Hozzászólás

  berni

  berni

  sajnos nem jokedvembol nem adtam be a papirokat,es nem azert mert nincs eleg eszem;hanem azert;mert valami miatt haza kellett jonnom.Lehet, hogy igazad van, es nem engednek vissza, de proba szerencse, es en ugy gondolom; hogy egy hazassagot csak nem szakitanak szet; habar ki tudja…….

  #187087 Hozzászólás

  Cica

  Csak arrol, hogy…

  az usa-ban hazasodtal es nem adtad be a papirokat azonnal. Eleg nagy hulyeseg volt hazamenni is! Mi van ha nem engednek vissza? A torveny kimondja, hogy ha egyszer illegalisan tartozkodtal az USA-ban 10 evig nem johetsz vissza! Csak errol…

  #187086 Hozzászólás

  berni

  berni

  xmannek uzenem; hogy en is ezt mondtam, a k3mas vizumrol,hogy azoknak a szemelyeknek van, akiknek amerikai a hazastarsuk, es gyorsabban vissza szeretnenek menni az Usaba, nem akarjak kivarni a bevandorlasi vizumot.Persze ez a vizum semmit nem jelent, csak visszautazhatsz az Usaba.Ugyanugy el kell inditani a procedurat,a bevandorlasiaknal ez csak azert van, hogy ne legyel tavol addig is a hazastarsadtol.Csak azt nem tudom, hogy a k3mas vizumot akkor is megadjak e ha tultartozkodtal……..

  #187085 Hozzászólás

  berni

  berni

  mirol beszelsz?

  #187084 Hozzászólás

  Cica

  Hu!!

  Csodalkozom hogy ennyi esszel egyaltalan eljutottal amerikaba!!

  #187083 Hozzászólás

  Xman

  ;-)

  Ezekszerint neked egy K-3 Visa kell.

  Egyik legjobb lap ami mindenféle visa-val foglalkozik.

  Online Visa Processing By Immigration Experts
  select a visa-(ez mind itt található)

  http://www.visapro.com/K2-Visa/K2-Visa.asp

  K-1 Fiancee Visa is Suitable For:
  Fiance or Fiancee of US citizens to enter the U.S. and marry the U.S. citizen within 90 days
  U.S. citizens to bring their fiance or fiancee to the U.S.

  K-2 Visa is Suitable For:
  Unmarried children under age 21, of K-1 fiance visa applicants

  K-3 Visa is Suitable For:
  Spouses of U.S. citizens who are waiting abroad for an immigrant visa

  K-4 Visa is Suitable For:
  Unmarried children under age 21, of K-3 visa applicants

  #187082 Hozzászólás

  kis bernadett

  berni

  veletlenul tudok angolul, es angolul is olvastam, az uj k, es v vizumokrol.Olvasd mar el a Magyarorszagi Amerikai nagykovetseg honlapjan te is mielott megjegyzeseket teszel.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 26
Hozzászólás: hazassag
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.