Hazassag nigeriai ferfivel?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kultúra, művészet Hazassag nigeriai ferfivel?

 • Indította
  Témakör
 • #44459 Hozzászólás

  Eszter

  Egy baratnom megismerkedett egy nigeriai ferfivel. Mire szamithat, ha komolyabbra fordul a dolog ( hazassag)? Mik a torvenyek arrafele a csaladra, felesegre vonatkozoan? Elmehet meglatogatni a fiu szuleit, anelkul, hogy erosakkal ottmarasztaljak ot meg a leendo gyerekeit?
  Koszi a hozzaszolasokat!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 1,611
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #460186 Hozzászólás

  Anett

  Sziasztok!

  Nekem is volt dolgom egy-kettő fekete fiúval. Amik persze nem voltak túl szerencsések. Az én tapasztalataim a folytonos hazugság, hűtlenség nem kis mértékben. Szeretnek irányítani és általában a nő csak gyereknevelésre és házvezetésre alkalmas. Nekem csak kameruniakkal volt dolgom. De úgy gondolom hogy velük soha nem kezdenék újra. Viszont nekem most egy nigeriából származó fiúval van párkapcsolatom. Vele minden más. Rajta látszik hogy szeretne be illeszkedni és mindig a kedvemben jár. Próbálunk kompromisszumokat kötni. Úgy gondolom ha mindketten akarjuk akkor működhet a kapcsolatunk. Jelenleg babát várunk. És nagyon remélem hogy a jövőben is minden rendben lesz velünk. :)

  #459824 Hozzászólás

  hope
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  helyzetjelentés

  Sziasztok,

  Korábban már írtam ide, és nem túl jókat, de most meg kell változtatnom korábbi hozzászólásomat. Röviden annyit kell tudni, hogy kb. tíz éve randevúztam fekete fiúkkal (nem ezerrel, csak párral, és azok is hosszabb távúak voltak). Többnyire amerikaiakkal, mert a nigériaiakról általában már az ismerkedős szakaszban kiszimatoltam, hogy hazudnak. Az amerikaiak sem akartak túl komoly dolgot, de ők ezt mindig meg is mondták.

  Azonban legutóbbi csalódásom óta megismerkedtem valakivel. Már másfél éve együtt vagyunk, két hete költöztünk össze, és jegyzett el. Van autója, keresete, mellette tanul, így vannak papírjai is. A házasságot azt mondta teljes mértékig rám bízza mikor, de javasolta, hogy írjunk szerződést. Ezt én is akartam, de nem tudtam, hogy hozzam fel a témát.

  A gondokra, amiket felsoroltatok, reagálva:
  – Telefon: tényleg sokat telefonál, de ha szükségem van rá, lerakja, és folytatja később.
  – Lustaság: a házimunkában mindent megcsinál, amire kérem, persze magától még nem mindent, csak a mosogatást, de erre egy magyar férfi sem képes.
  – Programok, kimozdulás: minden hétvégén megyünk valahova, vagy a családommal, vagy a barátaimmal, vagy kettesben van program, jön, nem húzza a száját.
  – Segítőkészség: anyukám sokszor megkéri, hogy vigye el ide-oda, mindig ugrik. Családnak is segít, amiben tud.
  – Elhanyagol, ha a barátaival vagyunk: ez is hülyeség. Erre csak ennyit tudok írni, de igazából sokkal többet vagyunk az én barátaimmal, ha pedig nem barátnős a program az ő barátaival, én nem megyek. Ezt bármilyen nemzetiségű párommal így tenném.
  – Költségek: minden hónapban összerakunk ugyanannyi pénzt, abból gazdálkodunk. A családtagjaim szülinapjára is vagy vesz valami apróságot, vagy felesben.

  Összegezve: vagy nagyon szerencsés vagyok, és kifogtam az egyet a néhányból, vagy… De itt hozzátenném, hogy sok olyannal ismerkedtem, aki papírokat akart, és azok egy hétig se tudtak így viselkedni, vagy túl nyálasak voltak, és feltűnő lett. A párom nem énekel szerenádot, és mond nekem ódákat, de kinyitja előttem az ajtót, és ha kell hajnal ötkor felkel, hogy elvigyen valahova.

  #459623 Hozzászólás

  Smally

  Szomorú igazság

  Sziasztok!

  Igazából nem is tudom,hol kezdjem életem csupán egy kis részét “rabolták” el a fekete fiúk,de mégis rengeteg mindenen keresztül mentem velük.
  Nagyon fiatalon belecseppentem a világukba,és lehet ezért is nem voltam soha közös nevezőn velük,hiszen mind azt vallja : “The most important thing is understanding” na nekem ez a része valahogy soha nem ment… De aki velük van napi kapcsolatban az biztosan tudja. Én a házasság részét nem ismerem,mivel egyiknek sem adtam be a derekam. Voltam pár fiúval és nem is szégyenlem hiszen ha az első megbecsült volna vagy a második,akkor nyilván nem kerestem volna másnál boldogságot. Igazából csak afrikai fekete párjaim voltak. Tehát néhány szó róluk ami ha a pároddal vagy és ismered őt biztosan te is felismered benne legalább is egy két pontját..
  Általában interneten lóg amikor veled van,ha nem akkor biztosan valamelyik haverjával telefonál vagy éppen businessel..mindig neki van igaza,ha rájön hogy még sincs nagyon nehezen kér bocsánatot és ismeri be hogy mégis ő a vétkes.Nagyon gyakran ha nem pénzes feketével hoz össze az élet jön először “Ahonnan én jöttem a férfi egy nőtől nem fogadhat el pénzt” na ahogy telik múlik az idő ez megváltozik.. Illetve amit még észre vettem,lehet azért mert én nem vagyok ilyen tipikus feketék áldozata típusú lány,pár hónap alatt mindegyik egy igazi starboi.. Tulajdonképpen nagyon hamar eltudják felejteni honnan is kezdték a dolgokat.🙂 Mindig akkor találkoztok amikor neki jó,ha mégsem akkor kisebb könyörgés és imádkozás után talán találkozhattok. Két típus van.. vagy az akinek megvan a papírja .. na ő az a személy aki arrogáns és semmire rá nem veszed amihez neki kedve nincs ha mégis akkor megteszi de aztán az arckifejezése mindent elárul. Ha nincs meg a papírja ő a leghűségesebb legromantikusabb álom fekete férfi az életedben! Addig amíg meg nem kapja amit szeretne.. utána pedig kétségbeesetten keresheted hová tűnt a délceg 🙂 Lassan 3 év távlatából rengeteg lányt láttam tönkremenni lezülleni mellettük. Vannak persze pozitív példák is,de az sajnos nagyon kevés minden nő aki vonzódik hozzájuk titkon egy nagy felhőtlen szerelemben reménykedik,hogy vele és neki biztosan összejön. Igazából az egyetemi éveimet velük töltöttem belekerültem a világukba hiszen velük jártam bulizni rengeteg időt töltöttem a feketék körében…. Én talán még a szerencsésebbek közé tartozom,mert soha egyetlen egyszer sem volt agresszív barátom (sajnos a barátnőim tömkelegének erről negatívak a tapasztalataik). Ők nem szeretik ha sok fekete ismer téged.. talán két oka is van ennek hiszen minél kevesebbet tudsz a világukról annál jobb,illetve ha már több feketével volt párkapcsolatod useless vagy 🙂
  Állandóan pletykálnak,ők azok az emberek akik kívülről ragyognak fénylenek de belül elég nagy részük gonosz és rosszindulatú. Sajnos van igazság abban,hogy hazudnak és nem is keveset.. nem fogod észrevenni hiszen őket erre tanítják hogyan kell hazudni..lehet ezért is van minden héten vasárnap templomlátogatás 🙂
  A legfontosabb mint tudjátok,az ő országaik nagyon gazdagok,csak a kormánnyal vannak problémák legalábbis mind ezt hangoztatja.. Érdekes ha kamerunit kérdezel egy nigériairól csak rosszat fogsz hallani ők a drogkereskedők,hazudoznak,csak papír kell nekik,ezért vannak mind duci lánnyal illetve idősebbekkel..
  Illetve a másik oldalt megkérdezve amit egy nigeriai mond.: nagyon szegény ország,rosszindulatúak féltékeny a nigériaiakra hiszen nekik minden megvan az országukban ami kamerunban nincsen.
  Lehet most mindenki fogja a fejét..Húúú! Ez a csaj mekkora barom (már bocsánat a trágár szó használatért…)ha ennyi rossz és undorító dolgot tapasztalt miért nem lépett már le.De van egy mondás If u go black never go back! Ez egy kis falatnyi része az egésznek, amit igazából ide leírtam..és semmi ahhoz képest amit én velük átéltem.Végső konklúzióként még annyit,hogy mindegy,hogy menekült státuszú a fiatalember esetleg papírja van vagy diák de ők jöttek ide és amit nem tudok elengedni azaz,hogy nem is hajlandóak elfogadni az itteni rendszert miszerint a nő egyenlő a férfival,illetve te sosem leszel elég jó amennyire egy fekete nő jó tud lenni nekik..(igen,talán mert van annyi értelem bennem,hogy elvárjam a tiszteletet amit ugye ők is feltétel nélkül elvárnak)
  Minden sorstársam nagyon sok szerencsét,és tiszta szívemből kívánom nektek,hogy megtaláljátok a számításotokat,rendes normális fiúval hozzon össze az élet aki megadja mindazt amire vágytok,és szükségetek van. 🙂
  (próbáltam már feltölteni a kommentemet egyszer de valamiért nem engedte :( )

  #459620 Hozzászólás

  stacey

  Nem egyszerű..

  Másfél éve nigériai párom van.Az első hónapokban minden szuper volt.Miután terhes lettem minden megváltozott.Mindent én és édesanyám teremtettünk meg a gyerek születéséhez.A kilenc hónap alatt végig dolgoztam és mindent saját magam oldottam meg ,mert ő nem foglalkozik semmivel kb. Ha kérek is tőle szívességet vagy nem érdekli vagy nagy nehezen megcsinálja. A legfontosabb hogy ő jól érezze magát.Hogy veled mi van nem fontos.A gyógyszertárba lusta lemenni ha megkértem.Beszélgetni,közös programokat szervezni, felejtős .Őket csak a pénzcsinálás érdekli,ami nem biznisz az nem fontos..Nem szereti ha vannak barátaim nehogy bármit is halljak .H egész nap csendben ülök otthon akkor nincs gond.Ha kérdezek bármit is csak leolt vagy rám szól hogy hagyjam mert ő elfoglalt.A legfontosabb a közössége,hívja őket folyamatosan otthon. Amíg hozzám kb két szót nem szól.És ha nem fűzi érdek a nőhöz akkor nem is kezd vele.Nem mondom hogy mind ilyen,mert nem tudom.De velem ez történt…Még a papírokat nem kapta meg de már így viselkedik.Mi lesz utána :) Hát az én történetem ennyi…

  #459606 Hozzászólás

  nichole

  Kedves kitekat,
  több, mint 5 éve vagyok nigériai férjemmel, 4 éve házasok vagyunk, kezdettől fogva tudom minden jelszavát, telefonját is használhatom gond nélkül, sőt sokszor ő kér meg, hogy lépjek be és válaszoljak helyette. Valóban sok a rossz tapasztalat, de hány magyar pasit fogyaszt el egy nő, mire megállapodik? De az persze más… De semmivel sem másabb, csak bőrszínben.
  Óvatosnak kell lenni és odafigyelni. Aki naiv azt így is- úgy is kihasználják előbb vagy utóbb.

  #458557 Hozzászólás

  lamme

  Nekem nigériai párom volt 2 évig.Miattam lett vége,nem miatta.Már bánom,mert ilyen figyelmes párom azóta sem volt.

  #458389 Hozzászólás

  boko haram

  mijen culturalisch sint koll ahoz hogy ezen a topikon targyaljon valqui hazassagot nigeriaoakkal?

  #458387 Hozzászólás

  ariel

  Aki tud nemetul, annak figyelmebe ajanlom a http://www.1001wahregeschichte.de oldalt.
  Nem csak a nigeriakkal kell ovatosnak lenni, hanem alapbol azokkal is, akiknek vizumra van szukseguk.

  #458240 Hozzászólás

  July

  Re: Gabi

  szia tudom hogy régi az üzeneted.. de lehet Tőled pár kérdést feltenni ezzel kapcsolatban, mert nekem is hasonló a probléma? és már csak egy vágyam van hogy szeretnék tisztán látni….mert én is szerelmes voltam és ki lettem sajátitva és elhitetett velem sok mindent ,. most otthagytam kicsit szivfájdalmasan…és szeretnék megnyugodni hogy JÓL TETTEM. köszi

  #458239 Hozzászólás

  July

  Re: Hazassag nigeriai ferfivel?

  Szia. hol éltek amúgy? hol ismerkedtetek meg?

  #458219 Hozzászólás

  Cynthih
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Segitsetek !!! Atvert egy nigeria pasi. Aprilisban hozza mentem , vakon bizva benne. A vizumotbpersze egybol megigenyelte , de nem kapta meg azota sem , mert Olaszorszagban volt az eskuvo, es bonyolult , de ott olyan rendszer van , ha bejelentkezel egy lakcimre , lecellenorzi a rendorseg , h valoban ott elsz e, ez a papir kell ahhoz a vizumot megkaphassa. Voltak kint ellenorizni , en nem voltam otthon tehat a vizumot nen kaphatja meg. Erdekes, de tenyleg igy van. Azota persze kiderult , miert is kellettem neki. El akarok valni. De mit tegyek , ha o nem??? Krll neki a papir , de engem ez mar nem erdekel. Segitsetek. Mi a teendo ilyenkor??

  #458194 Hozzászólás

  nevtelen

  Hazassag nigeriai ferfivel

  Sajnos nekem negativ a velemenyem , mert en megtapasztaltam az együttélést …és állandóan a közösségének szánja az idejét , a barátnőre alig van ideje, minden téren önző, több gyereke van különböző anyától és szórja a magvait….de a gyerekeket már szinte nem is látogatja. Lényeg , hogy legyen egy csomó másolata, ahogy ő szó szerint mondta. Mindig arra megy h teherbe ejtsen és nem érdekli hogy én nem akarom, tehát otthagytam a fenébe, mert kimutatta a fogafehérjét , pedig én is jó embernek ismertem meg, meg szerelmesnek,,,,stb…és szeretne háziszolgát magának, Ő ebben látja a feleség szerepét, meg egy TARTÁLY a további gyerekeinek…SAJNALOM, FÁJT AZ IGAZSAG DE EZ VAN

  #458024 Hozzászólás

  Csak én

  Lehet, hogy vannak köztük (is) rossz emberek. Engem a volt férjem megcsalt,a gyerekeim előtt vert meg. És Ő magyar. Utána volt egy kapcsolatom, aki a csillagokat leígérte nekem az égről, kiderült, hogy én voltam a 3. barátnője. Együtt élt valakivel, közben velem és egy másik nővel volt kapcsolata. Amikor erre rájöttem, kérdőre vontam, erre megvert, engem és a 15 éves lányomat, aki védeni próbált. Természetesen azonnal elküldtem. Most együtt élek egy nigériai származású férfival. Én csak jót tudok mondani róla. Segítőkész, a lányommal is jól kijönnek. Mielőtt megismertem, másik EU-s országban élt, 4 éve, jobb helyen, mint Magyarország. Nem a papír miatt van velem, mert látja már a különbséget, a két ország között. Miért a bőrszín és a származás miatt ítélnék, akik rosszakat írnak? A volt férjem üzletember volt, magyar,mégis bántott. Mindenhol vannak jó és rossz emberek. nem a bőrszín,vagy a születési hely határozza meg, ki, milyen ember.

  #458012 Hozzászólás

  csak egy kerdes

  Re: Hazassag nigeriai ferfivel?

  @Noala
  Örülök a boldogsagodnak, de hadd kerdezzem meg, hogy parod milyen cimen kapott min.6 evig ervenyes tartozkodast Mo_ra? A foci reven?
  Kicsit egyszerunek hangzik.
  En 2 evig kuzdottem a ferjem magyar tartozlodasiaert anno.
  Azt honnan tudod, hogy nem hazas? Mert mondta?
  Nehogy kideruljon h volt mar hazas es annak reven van tartozkodasija vagy epp azert nem akar hazasodni, mert mar van vki papiron.
  Ne haragudj, de mintha magamat olvasnak 6 eve naivan szerelmesen, Mindent elhittem, biztam, sokmindent feladtam onmagam is, masoknak csaladnak ellentmondva csak egy embetert akirol alig tudtam valamit, csak amit ö elmondott es ami 6 evvel kesöbb kiderült mind egy szinjatek resze volt.En is bedoltem, hazassag, gyerek, tobb orszag csakhogy majd ö dolgozhasson, vegul eroszak, semmibe veves,menekules, es ö akit en hoztam elintezve az ittmaradasat vegul a hatosagoknak hazudva feljelentett es meg ö fenyeget azota is a hatosagokkal. Ezeknek semmi se szent. Barmi aron maradnak es most to segitetek nekim, holnap pedig ha erdekük ugy kivanja ellenetek fordulnak, kisemmiznek, egy az ezerbol vagy tizezerbol a kivetel , ha van ilyen.Neked minden jot kivanok hogy legyen az az egy a parod aki a jokhoz tartozik.

  #458011 Hozzászólás

  kitekat

  Ti itt aradozo hos szerelmes magyar nok, akik kialltok es küzdötök nig.parotokert kapcsolatotokert…mint mas nök is altalaban…
  Küzdötök, mert bíztok, bíztok mert remenykedtek egyboldogsagos kapcsolatban nig,parotokkal…szerinted tenyleg csak teged szeret…jo ezt hinni..akar evekig…de egyszer nezz csak bele a levelezesebe….lehet hogy sokmindenrol megvaltozik a velemenyed…remeljuk meg idoben….

  #458010 Hozzászólás

  kakadu

  Re: Hazassag nigeriai ferfivel?

  Miert nem olvastam egy ilyen forumot hamarabbb,.talan nem csak magamra hallgattam volna….es most probalok siketesen kijutni a bajbol.,,, mennyi sorstars no van itt aki egy nig vagy feketenek beveszi a kedves, oszinte csak teged szeretlek szoveget…kepesek 5 vagy több evog is megkatszani, a helyi nyelvuket ugysem ismerjuk,…sajnalok oly sokmindent….

  #457896 Hozzászólás

  Noala

  Elég sokan hangoztatják a papír dolgot,de ez nem minden esetben van így! 2 éve vagyok együtt a nigériai párommal,aki focista és 2019-ig maradhat.Szóba került már az esküvő a részemről, ő viszont nem akarja elkapkodni és azt mondja várjunk még.Szerintem,ha csak a papír kellene neki már rég házasok lennénk.Nincs felesége,sem itt sem máshol,nem csal és csalt meg,de még csak kezet sem emelt rám soha.Sőt a tenyerén hordoz.A család számára szent.Sokkal kevesebb rosszindulat és ellenszenv van benne,mint sok magyarban.Egyszerű emberek ,egyszerű elvekkel és nézettekkel.Szerintem mindenki maga tapasztalja meg,hogy ki milyen ember és ne hallgasson másokra!!Soha nem tudni,hogy jó vagy rossz emberrel ismerkedünk meg,de ha már az elején elkönyveljük,hogy úgyis átvág,akkor talán egy csodát szalasztunk el.Nem bántam meg,hogy kiálltam a kapcsolatunkért.

  #457721 Hozzászólás

  egyújabbcsalódottnő

  Sziasztok,

  Elég vegyesek a hozzászólások, úgy látom. Az én történetem rövid, és velős. Három hónap után a nigériai párom (?) bevallotta, hogy nős a második feleségével, és jön a baba. Persze könyörgött, hogy maradjak, hiszen a másikkal csak a papírok miatt van. Erre nem tudok mit mondani. Csak sajnálom a feleségét. Igaz, hogy összetörte a szívem, mert szerelmes vagyok, de hálát adok az égnek, hogy “csak” három hónap veszett el az életemből…

  #457547 Hozzászólás

  MSZA.HU

  Szörftábor

  Miért is ne?

  #457542 Hozzászólás

  albaregia

  Persze, hogy kaphat……
  AR
  Ps. Mennyit fizetett erte?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 1,611
Hozzászólás: Hazassag nigeriai ferfivel?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.