Hazatelepülõ

 • Indította
  Témakör
 • #18544 Hozzászólás

  Gabor85
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  4 év után szeretnék hazatelepülni Magyarországra.Csak pár ingóságomat vinném magammal,meg a motoromat.Arra lennék csak kivancsi,hogy milyen mértéku vámra számithatok otthon?

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #184636 Hozzászólás

  Luppi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nem kell!

  Gabor!
  Nem kell vamot fizetned semmire,de az egy fontos dolog,hogy a New York-i magyar kovetsegre menjel be es kerjel egy hazatelepulesrol szolo igazolast amit egyszer adnak ki!
  Ha a motoroddal kapcsplatosan meg annyit,hogy legalabb 3 evig nem szabad eladnod,hogy ne szamoljanak erte fel vamot,legalabb is az autonal igy volt!De a vamtorvenyek is valtoztak azota,miota en kertem hazatelepulesrol szolo igazolast!A kovetsegen reszletes tajekoztatast adnak!
  Ha lesz jo munkad erdemes hazamenni,de ha nem, inkabb maradj itt!En visszajottem!;o)

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Hazatelepülõ
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.