Házi videók készítése a Windows Movie Maker segítségéve

Kezdőlap utazas.com Fórum Videó Házi videók készítése a Windows Movie Maker segítségéve

 • Indította
  Témakör
 • #18006 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  http://www.microsoft.com/hun/AWE/moviemaker/default.mspx

  A Windows Movie Maker 2 programmal öröm a filmkészítés, hiszen számítógépén néhány egyszerû mûvelettel elkészítheti, megvághatja és közzéteheti házi videóit. A filmekhez speciális effektusokat, zenét és kísérõszöveget adhat. A kész filmeket pedig az interneten, e-mailben vagy CD-n is megoszthatja másokkal.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #179031 Hozzászólás

  Georgina

  évi

  Igaz,hogy majdnem egy éve kérdezted,de én csak most találtam rá erre a kérdésre.
  Ha érdekel még,én spec a Studio Version 8 programot használom.Nekem ez vált be,de nagyon jó még a Sony DVD Architek 4.0 programja is,ezzel is szoktam filmet késziteni.

  #179030 Hozzászólás

  évi

  mi ez?

  mi ez a windows movie maker reklám??? nem is jó az a program, állandóan leáll, a kb 10 perces videokat már nem bírja megnyitni. miután már 5 perce probálja behozni a videot, hirtelen leáll, és kész, mentés nélkül…

  tudd vki vmi jobb videokészítõ programot?

  #179029 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  folytatás ;))

  Hiába küld valaki emil házi videot ha azt nemtudják használlni.
  Nekik elõsször lekell tölteni a programot, Windows movie Maker.
  Enélkül csak nézegetik és nemtudják hogy azt enni vagy inni kell.

  Life is hard, but it’s harder if you’re stupid.

  #179028 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm..;))

  Ezt már csak a sok geek-nek teszem ide mint bonusz, de tudom hogy vannak akik ezeket itt tudják rajtam kivül. Bocs, de én magyar helyesirással már régóta nem foglalkozom.

  Leggyorsabban ingyen videot amit készitettünk lehet küldeni a chat vagy voip programmal mint file. Én a Skype-ot használlom, de yahoo vagy msn messenger vagy aim is ezt megteszi. Ugy tudom ezeken SMS-t is lehet ingyen küldeni. Skype nem küld SMS-t jelenleg, viszont a telefon neki a legjobb. Az USA-ban inkább az aim chat programot használlják az sms helyett. Természetes hogy SMS-t is használlnak. SMS-t azt mobilra irták és chat azt a net-re. Net szervisz az viszont elõrehaladotabb és jobb az USA-ban mobilra.

  Lehet csak net szerviszt fizetni de ezt elhallgatják, mert akkor nem keresnek. Ugyanis lehet a laptopon telefonállni és szörfölni. Kell egy bluetooth mobil és bluetooth adopter a laptopra ha azon nincs bluetooth. Lehet a net-en olcsón beszégetni amit nem szeretnek. Akarják a havi mobil telefonszámlát és plusz a net. Jó voip-ra (telefonálásra) kell 400mhz proci és a Dell Axim pocket pc is ezt megteszi. Ezen van Wifi (hot spotra ami sok van az USA-ban) és bluetooth, igy lehet egy egyszerü bluetooth telefonnal használlni, ha fizetjük a net szerviszt. Én a mobil-t inkább csak telefonra szükség esetén, (pay as you go) a net -et pedig a netre fulltime, és nem mobil telefont mindenre.

  Verizon beteszi a szerzõdésben hogy nem használhatod a mobil net szerviszt telefonállásra. Persze lehet használlni de pont ezért verizon szerviszt nem fizetném. Egyik legjobb, de kitudja mikor hogy korlátozzák. Legnagyobb baj pedig hogy SIM kártyát nem hasnáll a verizon meg hosszu szerzõdést akar. Nekem pedig kell SIM mert a mobil-t ugy használlom ahogy azt én akarom. Nokia gyárt bluetooth mobil-t SIM-mel ami müxik a verizon-al is meg más szerviszekkel is. Ezt elhallgatják, de a legtöbb verizon salesman nem is tudja. Lehet hogy érdemes lessz a verizon szervisz, akkor pedig felesleges tõlük venni mobil-t. Én a T-Mobilet kedvelem inkább az USA-ban, ár és szerzõdés miatt. Semilyen szerzõdés nékem nem tetszik, és õk a legliberálisobbak.

  #179027 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm..)

  Jó hogy még idõben hozászoltál itt értelmessen. Szerencsés voltál, de ne lihegj nekem tovább.

  #179026 Hozzászólás

  Joe1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Bálint

  Nagyot lõttél Bálint.Gratula.Bár senki nem kérdezett.:)

  #179025 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  folytatás, hmm…;)

  http://www.k-ep.hu/sketchup.htm

  Ezt szintén ideteszem, mert ide tartozik akiket mélyebben érdekel. Sokmindent csinálhatunk a video mellet.

  #179024 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  folytatás, hmm…;)

  Ezt ideteszem, mert valójában ez idetartozik.

  Az igaz hogy rengeteg a TV adás, például az USA-ban 500 csatorna. A baj az ott van hogy ez nem nagyon hasznos mert nemtudja az ember mit és mikor nézzen, vagy mikor vegyen fel. Ezért hasznos az internet. Ha kiváncsi valaki valamire, csak kattint egyet és megkeresi azt ami érdekli még akkor is ha azt 6 nónapja mutatták és 10 percig nézi a fontosabb dolgokat. Nem ül órákig és nézi a hirdetéseket vagy a felesleges adást közben. Végignézzük egy fontos meccsen a gólokat, vagy utazást Velencében, vagy Miamiban. Igy már van értelme a világhálónak és a rengeteg TV adásnak ami manapság értelmetlen. TV adások jövõje pedig ez, hogy az embernel lessz választéka. Megvan az adás és ha akarjuk hallani mit mondtak a T.V.-n, azt egyszerüen megkeressük a google keresõvel, de lehet az rádió adás is. Kattintunk és meghallgatjuk.

  Az élõ szöveget forditják irásban amit lehet keresni. Yahoo telefon szervisz is, meg telefon keresõk is igy müködnek. Igy megkapjuk az emilt telefonon amit telefonon meg is válaszolhatunk és küldhetünk angolul, már évek óta havi $5-ért. A jövõben bárki indithat TV-adást a net-en ép ugy mint ma bárki készithet egy lapot. Ezt persze Jeremy Allaire mondta és én néztem Charlie Rose TV adáson. Õ ezt jobban tudja mint bárki a világon, hisz ezzel foglalkozik évek óta.

  http://radio.weblogs.com/0113297/

  #179023 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Házi videók rejtélyei ;))

  Na most az a helyzet, hogy igy küldhetünk kb. 45 másodprces video emilt, amit megenged a szolgáltató. Üzenet az tán több is lehet. Elkészitjük a videot, gyerekjáték és azt vagy tároljuk vagy küldjük vagy a net-re tesszük. A Mûvelet elõtt megkell választani ezt, aztán lehet küldeni. Tudom hogy ezt itt nem mindenki tudta idáig. Ha nem sikerül küldeni akkor vagy a file-t nem találja az emil vagy pedig az antiviruson kell állitani hogy az engedje küldeni. Ilyen info-t kapunk is rögtön, hogy nem megy és miért. Ha netre feakarunk tenni videot, akkor azt elõbb átnézik aztán értesitenek emil. Google van hogy pár nap mulva értesit. Ilyesmi lassu az ingyenes szerviszeknél, na de akinek sürgõs az fizessen.

  Ez egyik legnépszerübb ingyenes video hely, amit érdemes megnézni.

  http://www.youtube.com/

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Házi videók készítése a Windows Movie Maker segítségéve
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.