Helly Hansen

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #418066 Hozzászólás

  szab

  sssz

  köszi az infokat, sokat segítetettetek!!!

  #418065 Hozzászólás

  gabi

  szerintem

  is inkább mászáshoz tervezett márkákkal érdemes próbálkozni, a HH nem igazán ez. Aláöltözetben baromira büdösödik (lifa), nem elasztikus eléggé, a polartec powerstretch ezerszer jobb választás. A dzsekijei nem lélegzõk eléggé a gagyi saját membrán miatt(helytec-szar), plusz nehezek. Leértékelve sok helyen lehet kapni itthol is, Ausztriában is. Inkább alsó-közép kategória, a Nike outdoor cuccai simán verik.

  #418064 Hozzászólás

  gekko2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Én ajánlom

  Hosszú évek óta csak HH aláöltözetet használok (lifa nadrágok, pólók) és nekem nagyszerûen bevált. Havas túrákhoz a LIFA gyapjúval kevert mûszálas, elasztikus nadrágok kiválóak. A HH Magyarországon kevéssé ismert márka hegymászó ruházatok terén, de érdemes megnézni, hogy milyen sokan mászkálnak HH cuccokban az Andokban, a Himalájában, sõt Antarktiszon. Ez azért valamit jelent. Az Aconcaguán egy HH Viceroy kabátban voltam, és tökéletesen szélállónak bizonyult.
  Valóban drága, de a biatorbágyi Premier outletben normális áron megkapod.
  Gekko
  U.i.: Mellékesen a világon elõször (a Goretex elõtt) õk gyártottak vízálló, de lélegzõ anyagból ruházatot.

  #418063 Hozzászólás

  mt

  helly

  Inkább ne!Drága és szar minõség

  #418062 Hozzászólás

  fecó

  heli

  Inkább vízisportokhoz esetleg sí-snowboard vonalon érdemes vele próbálkozni. A parndorfi hulladékoutletben olcsón lehet venni. Az aláöltözete azé’ büdi, mer’ nem tartalmaz antibakteriális összetevõket, ráadásul nem elég elasztikus.

  #418061 Hozzászólás

  Papsajt

  Tapasztalatok

  Én elsõsorban az aláöltözõit használom. Nekem nagyon bevált, akár télen mászáshoz, síeléshez, akár nyáron, mert vékony, de mégis melegen tart, elvezeti az izzadságot és a bõrõd sem ég szénné.
  Hátrány: Mivel full mûszál, estére rohadt büdös leszel. :-)
  Összegezve: Nagyon jó minõség, horror áron, csak bírd megfizetni.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Helly Hansen
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.