Hersonissos

 • Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  volt mar ott 12 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #13157 Hozzászólás

  bauer beáta
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sziasztok

  Tudna valaki jó szállást (apartmant vagy olcsó hotelt) ajánlani vagy infót írni a krétai Hersonissos városról? Köszönöm

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #147501 Hozzászólás

  volt mar ott

  Hersonissos kotelezo!

  Hersonissos nagyon jo abbol a szempontbol, hogy kozel van Iraklion meg a keleti part is, ott szepek a hegyek. en autoval mentem a sziget nyugati partjara is, Hanian keresztul. Meseszep hely, ha megteheted menj el oda, par ora autoval, de megeri, estere vissza is ersz. Az nem tetszett hersonissosban, hogy a fo utcan laktam a szallodaban es iszonyat milyen nyuzsges volt hajnali 3-ig. De kihagyni nem szabad.

  #147500 Hozzászólás

  Dániel

  Herszonissosz

  Ott nyaraltam egy olcsõ, parti szállodában, ahol minden oké volt, csak félpanziót nem szabad kérni. Sajnos a nevére nem emlékszem, csak arra, hogy a parti szálloda és étteremsor Iraklion felé esõ végén az utolsó volt és Iliásznak hivták a fõnököt. A város egyébként nagyszerü, közel van Knoszosz, lehet kis terepjárót bérelni, érdemes feliratkozni egy egésznapos turára a Szamaria szurdokba. Életreszóló élmény.

  #147499 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető
3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Hersonissos
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.