Hétvége Velencében

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Hétvége Velencében

 • Indította
  Témakör
 • #36593 Hozzászólás

  Lovina

  Üdv mindenkinek!

  Az elkövetkezõ hétvégék valamelyikén kiszeretnék ugrani Velencébe. Sajna, barátaim nagyon elfoglaltak, így társat/társakat (max. 3 ember) keresek az úthoz. Célom: fotózás. Kocsim van, megosztoznánk a benzinköltségen. Idõben alkalmazkodó vagyok, csak egy a lényeg: minél elõbb menjünk!

  Lányok, fiúk írjatok!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 28
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #356929 Hozzászólás

  szabi controller

  ál-szabi te gyökér

  figyelj, haver, egy darabig jópofa volt ez a dolog, de már mindenki leszakadt errõl a témáról, azok is, akik kitalálták, csak egyedül te szerencsétlenkedsz itt. õszintén szánalmas, amit csinálsz. ott a szabi-topic, mi a halálnak rondítod össze a többit is? fel sem merült benned, hogy nem kizárólag hülyeségnek van ez a fórum, hanem esetleg utazó emberek is igénybe veszik? nehéz gyerekkorod lehetett, szerintem még az apád is molesztált.
  Elárulom, az IP-ket loggolják, hagyd abba, amíg meg nem keres valaki.

  #356928 Hozzászólás

  Lovina

  Változás

  Uraim,hölgyeim változtatást eszközöltem a programon,Velence helyett Kijevbe megyek,ez már biztos, Ivan Gyenyiszovics barátommal,ne is keressetek,ne írjatok,egy évig távol leszek,pá.

  #356927 Hozzászólás

  szabi

  én is ismerem Noémit

  Van híre Noéminek,most meg egy négerrel van együtt Noemi,nahiszen mi lesz belole.

  #356926 Hozzászólás

  Noémi

  Jocó!

  Szánalmas, hogy nincs jobb örömöd az életben, mint másokéba beleronditani…és közben még jófejnek is képzeled magad.

  #356925 Hozzászólás

  Jocó

  igen

  Összeáltunk Noémivel az én utamra jött el végül. Úgy szív a csaj, mint egy nyolchengeres motor, sajnálhattyátok hogy lemarattatok rola. Most egy másik, negyvenes hölgyel hármasban vagyunk Kazahsztánban. Ide hoztam a kicsikéket. Nektek is sok szerencsét az utitrstalálásban én már megtaláltam az igazit.

  #356924 Hozzászólás

  Noémi

  A topic-nyitó Lovinának

  Helló!

  Kicsit eltüntem: úgy néz ki, hogy idõközben megtaláltam életem párját, úgyhogy Velencébe inkább egyszer majd Vele mennék…
  De egyéb utakra /Svájc, Franciaország -ott is van bõven fotóznivaló / továbbra is nyitott vagyok.
  Kösz a lehetõséget, jó utat, sok szerencsét!

  Noémi

  #356923 Hozzászólás

  Lovina

  meggondoltam

  Meggondoltam magam mégsem Velencébe megyek hanem Besztercebányára,ötcsillagos hotelben,pezsgõfürdõ stb.

  #356922 Hozzászólás

  Lovina

  rtman-nak

  Kedves rtman, nem kaptam tõled levelet. Eddig mindenkinek válaszoltam, akit komolyan érdekel a hétvége – és kizárólag csak Velence. Ezen a néven írtál? Ha méltóságon aluli lenne a válaszolás, nem lennék itt. Mivel nem szórakozni jöttem ide – mint egyesek – komolyan gondolom a csapat verbuválást, az “o.k.” válaszokat ugyanúgy megírom, ahogy megírnám a “sajna, de már nem aktuális” címût is.

  fcsillusnak: válaszolok az emiledre.
  Csabának: holnap jelentkezem telefonon.

  #356921 Hozzászólás

  rtman

  Hello Lovina

  Írtam neked pár napja emailt, de nem méltattál válaszra. Ha esetleg nem méltóságon aluli számodra, legalább annyit kellene visszaírni, hogy bocs, de nem rád gondoltam, vagy betelt a kocsi, vagy ilyesmi. Nemde?

  #356920 Hozzászólás

  Velencei Lovina

  Én vagyok,Lovina Klub

  Én vagyok az igazi,az elõttem szóló hamis,Lovina Klub-ot szervezek,mindenki jelentkezhet,Velence-Firenze-Genoa-Korzika úticéllal.

  #356919 Hozzászólás

  Lovina

  Csók

  Látom, kis lovina naggyá vált. Engem végülis nem zavar irogatásod. Kár, hogy újabb ötletekkel nem jössz elõ. Persze elképzelhetõnek tartom, hogy újabb druszára “akadtam”. Semmi gáz gyerekek, az út úgyis összejön!

  Csókolom hasonmásaimat!

  #356918 Hozzászólás

  Lovina

  természetesen én

  csak én vagyok az igazi, a többit ki kellene törölni

  #356917 Hozzászólás

  Cactus

  Ki az igazi Lovina?

  Ki itt az igazi Lovina,mert én már nem tudok kiigazodni.?

  #356916 Hozzászólás

  lavina

  gyorsan

  ha még itt vagy, írj icq-számot, hogy dumálhassunk, mielõtt lefexel

  #356915 Hozzászólás

  lovina

  Lovina

  Hello Nagy Lovina! Vagy Lavina? Miért is ne mennék, de utánfutóra lesz szükséged, ha ezt a sok embert mind el akarod vinni. Pontosan miben lennék ugyanolyan, mint te?

  #356914 Hozzászólás

  Lovina

  Jó vagy baby!

  De felületes. Ha észrevetted volna, nagy betûvel írom nevemet, mert nemcsak egy egyszerû nick. De tényleg aranyos vagy, mert felhívtad figyelmemet az amortizációs kérdésre. Csak én ezt nem számítom, mert tuti, hogy megyek, akkor meg üsse kavics. Mondd, te ugyanolyan vagy, mint én? Mert akkor kíváló utitárs lennél. Nem akarsz Velencébe jönni? Dohányzás: ez is jó ötlet! Csak pozitívan tudom értékelni – ha nem is saját neveden – hozzászólásaidat. Én dohányzom, ugyan a kocsiban szó sem lehet róla. De ezzel szerintem mindenki így van, aki hosszabb útra indul, összezárva több emberrel. Nem hiszem, hogy levegõ után kívánnánk kapkodni 40 fokban. Hello kis lovina!

  #356913 Hozzászólás

  lovina

  menj innen!!!

  Nem akarom, hogy az én topicomnak is ez legyen a vége. Az utolsót nem én írtam, aki utazni akar velem, írjon az e-mailemre vagy ide címmel és válaszolok. Még egy hely van a kocsiban, úgyhogy siessetek, ja és lehetõleg nemdohányzó jelentkezzen.

  #356912 Hozzászólás

  Lovina

  Jajj, ne – ál Lovina

  Látom, ide is beköltözött valami nagy humorú emberke! Köszi a humorodat ál-Lovina, de kérlek ne idegesíts!!! Noémi, írj a mailemre! Ma én is átnéztem az utat, 800 km. Plussz, ha ott még tekergünk. Ne legyen Firenze! 200 km sok, hidd el! Fõleg egy napba sûrítve. Hiszen az út jó esetben legalább 8 óra! Nekem meg nincs több idõm egy hosszú hétvégénél, s ahogy írtam fotózni szeretnék, s nem rohangálni, vezetni, mint egy eszelõs. Remélem, nem gáz, de ez van.

  Üdv

  #356911 Hozzászólás

  lovina

  Noémi

  Egyelõre még senki nem mondta, hogy te is jössz, még nem állt össze a csapat. Lehet, hogy mást választok, vagy esetleg egyedül megyek. Majd szólok. Másik, arra gondoltam, mivel enyém a kocsi és az amortizáció is számít, az egész benzinköltséget ti fizetnétek. Még így is jól jártok.

  #356910 Hozzászólás

  Noémi

  Utóirat

  Lovina,

  -A távolságot elhibáztam, hiszen én Pécstõl számitottam. Ha Pestrõl jössz, nyilvánvalóan 200-200-zal hosszabb.

  -A másik, ha tényleg nyitott vagy Firenzére, akkor szerintem megfontolandó, hogy hozzácsapjunk-e még egy napot esetleg, vagy érdemes-e ekkora távolságot /Velencéig 700/ még egyszer Plusszban megtenni. /Onnan Firenze már csak 200/

  -Szállás-árak és telitettség ügyében szerintem próbálj Te is tájékozódni,nehogy nagyot koppanjunk.

  Üdv: Noémi

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 28
Hozzászólás: Hétvége Velencében
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.