Hévízen nem szeretnek ?

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Hévízen nem szeretnek ?

 • Indította
  Témakör
 • #53253 Hozzászólás

  Don

  Hévíz nem szereti az átutazókat ?
  Vendégszeretet ? Talán nem a legnépszerűbb dolog egy vendégekből élő város politikájában, ha azonnali parkolási büntetéssel megvágja a Hévízre érkező érdeklődő, és átutazó honpolgárokat. Talán adhatnának egy kis esélyt az érdeklődő turistának, mikor megállnak a városkában, hogy felmérjék hol is állt meg tulajdonképpen. Kicsit körbenézne a szerencsétlen, de ahogy kiszállt, már akár ünnepnap van, akár nem, már meg is vágták. Talán először adnának neki egy esélyt, hogy korrigáljon. Hévíz a vendégekből él, de ha a vendégeket rögtön “pofán csapják” ráadásul vasárnap, az első benyomás nem lesz kedvező. Sőt..

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #456935 Hozzászólás

  fotos2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Rossz a rendszer

  Állítólag Hévíz az egyik legnagyobb bevételű üdülőközpont kis hazánkban, de már én is többször tapasztaltam, hogy katasztrofális a közlekedési rendje. A központi parkoló sokszor messze van a céltól vagy teli van, más helyet meg nem lehet találni vagy rengeteget kell fizetni.
  Ettől szerintem már csak Szeged rosszabb, ott ugyanis előre meg kell venni a jegyet, amit parkoláskor kell érvényesíteni. Legutóbb fél órán keresztül keresgéltem, küldtek egyik üzletből a másikba, mert sehol nem volt megvásárolható jegy. És amikor megvettem, akkor többfélét, hiszen nem tudtam melyikre lesz pontosan szükségem. Azóta is megvannak, mert véletlenül egyikre sem volt szükségem. Mindenesetre kifizettem… és remélem húsz év múlva is érvényes lesz, amikor legközelebb arra járok…

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Hévízen nem szeretnek ?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.