HI Hostel – Párizs

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa HI Hostel – Párizs

 • Indította
  Témakör
 • #11568 Hozzászólás

  SK

  Van valakinek személyes tapasztala a HI Hostel-ekkel kapcsolatban? Érdekelne, hogy mennyire megbízható a foglalás, tiszta-e a szállás, stb. (általában, nem feltétlenül csak Párizsban)

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #138573 Hozzászólás

  Laca

  AIJ

  Az AIJ hostel mocsok szar egy hely, én is voltam már ott, ár-érték arányban a legrosszabb tapasztalatom Európában. Tényleg nem túl drága, de lepusztult és dzsuvás; mi például olyan hatágyas szobát kaptunk, hogy a hozzá tartozó, közvetlenül az ágy mellett nyíló WC csak egy lengõajtóval volt elválasztva, alul felül be lehetett látni. A személyzet is kretén volt, mindent elcsesztek a foglalásnál, amit csak lehetett.

  Egy ismerõsöm még jobban megszívta: ott volt a szállásuk, és mint utólag kiderült, az ágyában valami bogarak vagy bolhák voltak, amik összecsípték, allergiás rohamot kapott, és kórházba került. Másnap a hostel kihívott ilyen rovarirtókat, és azok is megerõsítették, hogy volt pár darab állatka a matracban. A srác fél évig levelezett utána ezzel az ótvar garniszállóval, hogy legalább a költségeit térítsék meg, ha már elbaszták a nyaralását, mondanom sem kell, hiába.

  #138572 Hozzászólás

  SK

  Mesélj!

  Mindenképpen érdekelnek az élményeid, mert én csak július-szeptember környékén megyek vmikor, és még nincsenek konkrét terveim, se foglalásom, semmi (igazából egyelõre idõm sincs foglalkozni vele), úgyhogy még befolyásolható vagyok ;-)
  Szóval jó utat, és várom a részletes beszámolót!

  #138571 Hozzászólás

  Girasol

  még egy cím

  Én is megyek májusban és én a Hôtel Moderne du Temple-ben foglaltam. Több lehetõdég van árban. Kb.olyan messze van a központtól, mint az AIJ. Remélem minden renben lesz vele.
  Mikor készülsz? Mert ha csak miután én visszajöttem (05.16), tudnék személyes véleményt mondani. Én egy ismerõsömrõl hallottam felõle, aki azt mondta, hogy rendben van a hely.

  #138570 Hozzászólás

  SK

  Thanks!

  Köszönöm a gyors válaszod, mindenképpen körülnézek még, csak errõl a HI Hostelrõl ma hallottam, és gondoltam érdeklõdöm. Javaslatodra megnéztem az AIJ-t is, nem rossz…(a hotelszoba keresést késõbbre hagyom, az kicsit macerásabb) Még egyszer köszi!

  #138569 Hozzászólás

  jumbo

  HI

  HI hosteleket általabán csak végsõ megoldásként használok.
  Mindig és mindenhol tömve vannak, iskolás csoportok, általában nem lehet válogatni és semmi sincs vagy drága (nem nonstop, internet, információk, üdítõ-automata ). Kovétel erõsiti a szabály. Párzisban ha hostel akkor AIJ, ha ketten mentek vagy többen akkor megéri hotelszobát bérelni 35€ reggelivel is lehet találni. google: discount hotel paris. es nezegesd fugg mennyivel elõtte rendeled milyen hosszu idore mivel fizetsz stb.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: HI Hostel – Párizs
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.