Hiányszakmák USA

 • Indította
  Témakör
 • #5112 Hozzászólás

  Dixon
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  http://shusterman.com/pdf/schA.pdf

  Sokan kiváncsiak hogy mik a hiányszakmák az USA-ban. Ezt a munkaügyi hivatal állapitja meg és az A listán található. Ilyen például; ápolónõ, physical therapy, egyetemi tanárok és tudósok. Ezenkivül itt nincs hiány.

  A B-listán lévõk azok nem hiánynyszakmák. Az iilegálisokkal pedig itt dunát lehet rekeszteni. Olyan helyen alkalmazzák õket, ahol kész pénzt fizetnek és lehet csalni. Egy épitkezésnél ahol kölcsönt vesznek fel ez nem megy.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #101588 Hozzászólás

  egylany
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kerdesem keresem

  Hello en regota olvasgatom ezt a topikot es ti 3 an pont azon szemelyek vagytok akik mintha a legtobbet tudnatok .Latom novemberben irtatok ide utoljara es csak vizummal kapcsolatos kerdeseket szeretnek feltenni,hogy hogyan lehet a leghamarabb megkapni a vizumot de nem tudom belenezteke ide ha megis akkor irjatok mar egy emailt a kov cimmere: gyemant26@freemail.hu es koszi es BUEK.

  #101587 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  http://shusterman.com//cgi-bin/ex-link.pl?www.plc.doleta.gov

  Shusterman lapján megvan a hotlink, hogy lehet a munkavizumot gyorsan és simán intézni egy cégnek. Egyébként a rongyfejüeknek is megvan angolul jóformán minden, amivel itt állandóan küszködnek.

  #101586 Hozzászólás

  Gyuri_FT
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hiányszakma

  Személyes tapasztalatom szerint anti-debug MC68K kódolás (assembler), rendszerprogrammozói szintü C/Pascal 1992-ben hiány volt ;-)

  Jelenleg MacOS-X -es driver tapasztalat (minimum 5 év), C++, Apple IOKit, Objective “C” nem rossz, ha valaki ilyen van, szívesen felveszem magam mellé. ATA, SATA, SAS interfészekkel való ismeretség (müszerszintü) elöny.

  Aki van, sívesen elbeszélgetek. Mellesleg jobban jár az illetö, ha Pesten végzi a munkáját, neki is, nekem is jobb. Szóval – van valaki?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Hiányszakmák USA
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.