Hitel (Credit) Kartya Social (SSN) nelkul.

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Hitel (Credit) Kartya Social (SSN) nelkul.

 • Indította
  Témakör
 • #29933 Hozzászólás

  Boros Peter
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ha nincs SSN-od akkor csak egy banknal (Wells Fargo),de ha van Tax I.D. (ITIN) akkor szinte mindenhol adnak hitelkartyat.
  A Wells Fargonal SSN nelkul csak “Secured Credit Card”-ot adnak,de 12 honap elteltevel,ha jo fiu voltal akkor (tehat rendesen fizettel minden reszletet idoben) adnak “Unsecured Credit Card”-ot.
  Nincs mindenhol Wells Fargo, de ha tobben osszejottok es egy autoval maximum egy napi autozas utan barmaly allambol eltudtok menni a legkozelebbi Bankfiokba.
  Ha barmilyen kerdes van,akkor azt ide tegyetek fel.Szivesen segitek.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #326385 Hozzászólás

  Joe1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Bálint

  Ne foglalkozzatok vele.

  Hogy is mondja a biblia?
  -Boldogok a lelki szegények,..-
  Mintha csak ismerték volna anno Bálintot.Vagy X-man-t,vagy Dixont,…

  #326384 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm..;))

  Orsi kedves áruld el nekem, te fiu vagy, vagy lány, vagy keverék ?

  Mit akarsz te itt tudni és kitöl, mert neked korán kell itt felkelni ?

  #326383 Hozzászólás

  Bálint kedves

  Tudod te, hogy az IP-d mi mindenre jó?

  #326382 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Na ne mondd..;))

  Beteg motoros elõbujt. Itt van tessék, az orrod elé teszem amit nemszerettek !

  Emil lehet mondani hülyeséget, de nem egy nyitott forumon. Ezért is távoztak innen páran, és nem azért mert kizárták õket. Egyszerüen besültek. Kismiskát kellet itt nekik játszani, mikor küldtem nekik a hogyhivjákot.

  #326381 Hozzászólás

  Mutyuli!

  …….megint kezdessz vulgaris lenni,amit nem szeretunk!

  #326380 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm..;)

  BOA (Bank of America) ami az illegálisokban specializál. Én voltam a forumon aki elsõként ezt megadta annak idején. Náluk lehet bankszámlát nyitni legkönnyeben, és adnak debit kártyát. Ezt mindig igy kezdi a bank ha nincs alapozott hitel.

  Látom most jó munkát végez a moderator, mert spidermonkeyt törüli. Rokoni vállalatját itt még bajba keveri ez a szerencsétlen falusi tudálékos. Innen az USA-bol tömik a fejét, mert itt õ gyenge, de ez egy veszélyes dolog, mert rokonai se nagy zsenik. Régen nekik megkellet volna magyarázni, hogy fogja be a pofáját.

  #326379 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nocsak..;))

  Ha bármilyen kérdésed van angol vonatkozásban, azt én már itt a forumon megválaszoltam. Lehet az jogsi, bank, SSN, EIN, IITIN, vizum, UK, Canada, AU, stb. Emil lehet mondani hülyeséget, de nem egy nyitott forumon. Ezért is távoztak innen páran, és nem azért mert kizárták õket. Egyszerüen besültek. Kismiskát kellet itt nekik játszani, mikor küldtem nekik a hogyhivjákot.

  Akinek jó a hitelje az kap kártyát és akinek nem, az nehezen kap kártyát. Ha kap, akkor legfeljebb egy debit kártyát kap, amit használhat mint kredit kártya. Kell 3 év hogy valaki megalapozza a hitelt. Elõsször bizonyitani kell hogy fizeti a számlákat, mint például a mobil szerviszt, vagy tagságdijat egy health club-nak stb. Hitelkáryát még a bank se ad ahol nyitsz számlát enélkül.

  Nem adják a hitelt és nehezen lehet lehuzni nagy összegeket, mint ahogy azt egyesek itt állitották. Egy ujoncnak amiban a legfontosabb megalapozni a jó hitelt, pláne ha illegális. Ez egy plusz ha munkát keres, vagy lakást keres. Ha neki ez nincs, akkor mehet a hotelban a Katrina menekültek közé, még ha legális is. Aki minden évben haza jár, de hitelje nincs, az ne játsza az eszét, és ne akarjon nekem itt okos lenni.

  Nem kell sehova utazni, mert a kérvényt online belehet adni wellsfargo-nak vagy paypal-nek vagy jóformán bármilyen hitelkártyának. Ha nem adják meg, akkor ha odamész és ott kitöltöd se kapod azt meg. Ha esetleg kapsz hitelkártyát valahol egyszerüen, akkor pedig sokat kérnek érte és különbözõ fee-ket kell fizetni, amit te ugyse értesz. Remélem ezzel segitettem.

  https://www.wellsfargo.com/wf/help/faqs/

  http://www.paypal.com/

  http://home.americanexpress.com/home/fallback.shtml

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Hitel (Credit) Kartya Social (SSN) nelkul.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.