Hitler bunker

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Hitler bunker

 • Indította
  Témakör
 • #12911 Hozzászólás

  Zivos

  Merre van ez pontosan? Nem a berlinire gondoltam. Illetve erdekelne meg egy-ket info a Berchtesgardenrol, meg a Neuswanstein kastelyrol. Ar, nyitva tartas, parkolas, stb …

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #146702 Hozzászólás

  Zivos

  Kosz

  Kosz! Akkor ezert nem talaltam semmit sem az oldalukon, csak etterem arakat. Kocsival mennenk, meg busszal, mert tavaly olvastam olyasmit, hogy 1,5 – 2 ora felfele az ut. Esetleg a bunkerrol valaki, valamit? Vagy a berlinit lattuk volna a Discoveryn? Oda meg nem lehet bemenni. Meg tervezes idoszakban vagyunk, ezert uj kerdesek:
  Berlinben 1 napos olcso szallas 2 szemelyre?
  Berlinben (kornyeken) 1 napos latnivalo, ilyesmi kategoriaban. Muzeum nem, inkabb var, barlang.
  A kastely az mar elegge kiesik, az marad nyar vegere, ha … De azert arrol is johetne informacio.

  #146701 Hozzászólás

  csisz81

  sasfeszek

  En augusztusban voltam Berchtesgardenben interraillel. Az vasutallomastol kozvetlen jaratok indultak fel a villahoz. Ez 16 euroba kerult (retur). Ha van kocsitok, akkor egy darabig fel lehet menni a hegyen egy nagy parkoloig. Utana mar csak busszal lehet menni, mert kocsikat nem engednek fel. Ez kb. olyan 8-10 euro korul lehet (retur). Ebben benne van a vegen levo kb. 100-es liftezes is. A parkolotol amugy lehet gyalog is menni, ezt nem tudom, hogy idoben mennyi lehet.
  Ha tiszta ido van a panorama csodalatos, mert az egesz 1800 m-en van. Amugy muzeum nincs; etterem az egesz.
  Nekem ugy tunt, hogy ez egy olyan muemlek, ami onmagaban sokat nem er (a panorama az szep, de a villaban nem lehet maszkalni, es nincs semmi muzeum), viszont otthon jol lehet meselni, hogy en itt is jartam. :)

  #146700 Hozzászólás

  DV Balázs

  szerintem

  Nürnbergbe is elmehetsz az nincs nagyon messze Berchtesgadentõl és ott meghagyták az emelvényt és az egész teret…

  DVB

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Hitler bunker
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.