hivatalos forditot keresek az USAban…

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok hivatalos forditot keresek az USAban…

 • Indította
  Témakör
 • #18847 Hozzászólás

  Bene

  Tuddja valaki hol talalok olyat aki okiratok forditasat
  csinalja hivatalosan az Usaban?
  Koszike a segitsegeket

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #188369 Hozzászólás

  Tana

  Iskolája válogatja

  Én sk. fordítottam a magyar diplomámat (plusz lepecsételtettem az otthoni iskola nyelvi tanszékével), és ezt minden kötekedés nélkül elfogadta az amerikai egyetem. Az INS-nek is sk. fordítottam a dokumentumokat (zöldkártyához), beleértve a születési anyakönyvi kivonatot, ezt meg egy magyarul tudó amerikaival irattam alá (SSN nélkül). Elfogadták.

  #188368 Hozzászólás

  Hu

  Erik

  Ne haragudj en voltam interjun, es egyaltalan nem kertek az otthoni oltasi papirjaimat,azert kell itt elmenni az INS orvoshoz.A forditasrol csak annyit,nekik hivatalos forditas kell,hivatalos fordito irodatol,hivatalos ceg papirral.Egyes esetekben meglehet csinalni,de pl az iskola nem fogadja,ha diplomat forditasz ha szuletesi kivonatot forditasz nem fogadjak el.

  #188367 Hozzászólás

  Erik

  forditas

  remelem meg nem keso es idoben elolvasod a valaszom.
  Amerikaban a hivatalos okiratokat,ha azok nem orvosi kotodesuek,nem kell hivatalos fordito irodaban forditani!
  Pelda: Korabbi Magyarorszagon felbontott hazassag birosagi vegzese. Keresel egy olyan amerikai allampolgart akinek magyar az anyanyelve.Lekormoli az eredeti szoveg forditasat,majd a lap aljara vagy a hatuljara odairja,hogy a torvenyek szerint elismeri,hogy az altala forditott anyag az eredeti szoveg pontos masolata,abban semmifele modositast nem vegzett. Alairja,melle teszi a SS szamat.Majd a sajat telefonszamat. Ha nagyon hivatalosak akartok lenni elmentek egy notary hoz es a jelenleteben irja ala a papirt., de ez nem lenyeges momentum.
  Az olyan aki zoldkartyara var es mar volt ujlenyomat vetelen ( az FBI kornyezet tanulmanyhoz) az keszuljon arra,hogy kerni fogjak az elbeszelgeteshez a gyermekkori oltasi bizonyitvanyt is! Ezen a kervenyezok 75% megbukik.Tessek hazatelefonalni a szuloknek,hogy postazzak azonnal, de nagyon fontos,hogy latinul legyen kitolve!!!!
  Uagyanis nem keves esetben az eredeti papir mar nincs meg es egy masolatot tudnak csak ott beszerezni. Nos nem egyszer talalkoztam olyanokkal akik egy ilyen masolatot,magyar nyelven kitoltve kaptak meg. Az ilyen bizonyitvanyt az INS orvosa bele fogja dobni a kukaba.

  #188366 Hozzászólás

  Anna

  Bene

  http://www.stibc.org/members/$hungari.htm
  remelem igy bejon,60$-ba kerult a forditas.
  Megbizhatok.

  #188365 Hozzászólás

  Mary
  #188364 Hozzászólás

  bene

  Annanak

  megprobaltam megnezni az az oldalt amit ide felirtal ,de nem jon be.Tudsz telefonszamot adni azokanka a canadai forditonak?Koszi.

  #188363 Hozzászólás

  Bene

  Annanak

  Koszi a segitseget.Megtudnad mondani,hogy pontosan mennyit kernek?Ugyanis en felvettem valakivel a kapcsolatot az usaban,de ugy nez ki,hogy szivat,meg szerintem eszmeletlen sokat ker.
  szoval ezt ird mar meg meg legy szi.Koszike

  #188362 Hozzászólás

  Anna

  Bene

  http://www.stibe.org/
  Nekem ok forditottak le a szuletesi kivonatomat,es a diplomamat.Canadaban vannak,de ok voltak a legolcsobbak.
  En is az Usaban elek,elfogadtak a forditast.El lehet faxolni,vagy elkuldod postai uton nagyon gyorsak,es megbizhatoak.
  Sok szerncset

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: hivatalos forditot keresek az USAban…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.