hogy csattan ki a szeretethiany?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok hogy csattan ki a szeretethiany?

 • Indította
  Témakör
 • #21035 Hozzászólás

  nokia

  szeretetre ehezem. nagyon. nem konkretan a szexre, csakugy magara a szeretetre. hogy csak uljunk osszebujva es nagyokat hallgassunk, hogy csak hozzamerjen vki es ugy nezzen ram, hogy nagyokat rohogjunk, bulizzunk uhh, ez borzaszto. es magamat latom az amcsi csaladanyakban, akik vasarnaponkent megrohamozzak a tjmaxet vagy a kmartot. vasarolnak, vasarolnak es zabalnak potolvan a szeretethianyt.te is tapasztaltal vmi hasonlot vagy egy kiveteles egyed vagyok?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #219135 Hozzászólás

  mikrobi

  Szeretet meg hasonlok

  Megertelek teged Nokia, de szerintem amikrol irtal ezek olyan dolgok, amikkel a legtobb ember talalkozik ki rovidebb ki hosszabb ideig, valaki meg egesz eleteben. Ezekkel a dolgokkal mindenki egyenileg birkozik meg, mindenkin magan mulik sikerul-e neki vagy sem, ezert azzal, hogy leirjuk, nem lesz jobb semmivel se.

  #219134 Hozzászólás

  én is

  nokianak

  Megnyugtatlak, mostanság nagyon sok lány érez így, de errõl leginkább csak egymásnak mesélnek. Bár jobban meggondolva mintha épp kezdene nyilvánosság elé kerülni a téma (Briget Jones)
  Az utazás.com-on sok a macho fiú hozzászóló, ne várj sok megértést.

  #219133 Hozzászólás

  wow

  Mi van itt?

  Ez valami pszichologiai tanacsado vagy mi a franc?Haza kell menni es otthon biztos van akihez odabujhatsz ” epito jelleggel”.Ez egy maszlag!

  #219132 Hozzászólás

  peti

  szerintem…

  Erdekes dolgokat irtal.
  Elegge ki lehettel bukva,ha igy megnyiltal ilyen nyilvanos helyen.
  Amugy szerintem a magany igenis leht epito jellegu.Persze ott kezdem en is,hogy gyakran az ember a francba kivanja a filozofiat es csak 1 TARSra vagyik es megkapaszkodna barmilyen,valamennyire is jonak igerkezo szalmaszalba,de…
  A magany akkor is epito lehet.Mert lehet ugyan,hogy megtalalod eleted parjat,ertem ezalatt `ened masik felet`,akivel meg tudod/-jatok valositani azt,amit eleteddel elterveztel,de mi van ha nem?Es csak kapcsolatbol kapcsolatba vandorolsz,ertekes eveket veve el ezzel az onmegvalositasodra kapott idobol.
  Roviden:
  1—Egyedul-egy utat jarsz; a sajatodat.Hatranya: lelki eleted ezt a `szent celt` gyakran igen nehezen viseli el.
  2—Massal-tobb utra tevedhetsz altala,amik tevesnek bizonyulhatnak utobb. Elonye: esetleg hatarozottan jol erzed magad/boldog vagy olykor.Rovidtavra?

  Szoval nem tudom.Mindenki valasszon maganak.
  Amerikat meg ne vedd ugy a szivedre,ez esetben igaz a Biblia: boldogok a tudatlanok.Ilyenek ok is.Nem olyan rossz emberek es azert nem is olyan butak.Csak elkenyelmesedtek.

  Sok sikert mindenkinek a valasztashoz,eletutjat illetoen.
  Rendezzetek meg eletetek filmjet ugy,hogy az nektek 50 ev mulva,ha visszanez(i)tek,mindenkeppen tetsszen.
  FIGYELEM: a felvetel mar X eve elindult…

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: hogy csattan ki a szeretethiany?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.